<p>Sportpark Kranenhof van fusieclub EGS'20.</p>

Sportpark Kranenhof van fusieclub EGS'20.

(Foto: Kliksport)

EGS’20 ‘opent’ nieuw sportpark met bekerduel en feestavond

  •   keer gelezen   Voetbal

ESCHAREN | Sportpark Kranenhof in Escharen wordt zaterdag officieel in gebruik genomen met de wedstrijd tussen EGS’20 en SES Langenboom in het kader van de KNVB-districtsbeker. Er worden 750 toeschouwers verwacht.

Het nieuwe sportpark mag gerust indrukwekkend genoemd worden. Voor een kostenplaatje van ruim vier miljoen euro is in Escharen een complex neergezet dat niet zou misstaan als jeugd- en trainingscomplex van een betaald voetbalorganisatie. Ondertussen is Kranenhof het nieuwe ‘thuis’ van EGS’20, dat uitkomt in de derde klasse. De fusieclub (in 2020 gevormd na een samengaan van Estria, SCV’58 en GVV’57) deelt het sportpark met de Graafse hockeyvereniging.

750 toeschouwers
EGS’20 neemt Kranenhof zaterdagavond in gebruik met een bekerwedstrijd tegen SES Langenboom (aftrap 18.00 uur). Aansluitend is een feestavond. Er zijn maximaal 750 toeschouwers welkom zaterdagavond. Wie het duel of de feestavond wil bezoeken, moet zich zodoende aanmelden. “Het zal uitverkocht zijn”, verwacht EGS’20-trainer Remco ten Hoopen. Later volgt nog een keer een formele opening.

Meer berichten