TOP Oss - ADO Den Haag. (Foto: Hans van der Poel)

Heerlijk voetbalgevecht in Frans Heesen Stadion kent geen winnaar

Voetbal 705 keer gelezen

OSS | Het publiek was vrijdagavond de grote winnaar bij het duel TOP Oss - ADO Den Haag. Beide ploegen maakten er een heerlijke pot van die uiteindelijk geen winnaar kreeg: 3-3.

Er stonden pas twee minuten op het scorebord of het was al 0-1. De boomlange spits Thomas Verheydt torende boven Trevor David uit (een kop kleiner) en knikte raak in de verre hoek. Het bleek het begin van een spektakelstuk. Het antwoord van TOP Oss volgde via Rick Stuy van den Herik. Uit een corner kopte de middenvelder raak. Lang kon TOP Oss niet genieten van de gelijke stand. Na een goed lopende aanval was het de Belg Samy Bourard die onder het lichaam van Alblas raak schoot. Maar opnieuw was het TOP Oss dat nog voor rust terug sloeg. Kay Tejan -opnieuw in de spits- stoomde op en zag de ruimte om uit te halen. Zijn lage schuiver was te machtig voor de Osse doelman Luuk Koopmans. Ook in de tweede helft was er van alles te beleven in het Frans Heesen Stadion. Na een uur ontplofte het deel achter het doel van Koopmans toen Stuy van den Herik zijn tweede van de middag maakte. TOP Oss werkte hard om de overwinning over de streep te trekken, maar vlak voor tijd viel toch nog de gelijkmaker via Dhoraso Moreo Klas. En het was dat Alblas in de absolute slotfase een geweldige redding verrichte, anders waren het de Hagenaren geweest die met drie punten naar huis gingen.