TOP Oss-trainer Bob Peeters. (Foto: Hans van der Poel)

TOP Oss heeft niets in te brengen tegen Roda JC

Voetbal 615 keer gelezen

KERKRADE | In thuiswedstrijden is TOP Oss vooralsnog sterk, maar in uitwedstrijden is dat een ander verhaal. Tegen Roda JC werd er vrijdagavond kansloos met 2-0 verloren.

De Limburgers waren in de eerste helft veel sterker en kregen flink wat kansen. Alleen Bryan Limbombe was trefzeker, toen hij na acht minuten aan de rechterkant alle ruimte kreeg om uit te halen. TOP Oss kon voorin weinig afdwingen. Ook na rust was het de thuisploeg die heerste. Het was wachten op de 2-0 en die kwam er via opnieuw Limbombe. De pijlsnelle aanvaller klopte Alblas, die nog wel de hand tegen de bal kreeg. Na wat tactische wijzigingen was er twaalf minuten voor tijd eindelijk het eerste gevaar van de bezoekers. Justin Mathieu kreeg na een goede aanval de bal voor zijn voeten, maar hij schoot hoog over. In de stand kwam geen verandering meer. TOP Oss neemt het volgende week thuis op tegen FC Volendam.