Foto:

Open dagen jeugd Blauw Geel’38 gaan dit weekend van start

  •   keer gelezen   Voetbal

VEGHEL | Reeds vele jaren organiseert Blauw Geel’38/JUMBO een zestal open dagen. Dit gebeurt op het Prins Willem Alexander sportpark bij de voetbalclub in Veghel. Vanaf zaterdag 16 oktober kunnen alle jongens en meisjes die geboren zijn in 2016 of 2015 samen met hun ouders/verzorgers kennis komen maken met de club. Vanzelfsprekend zijn ook kinderen welkom die geboren zijn in 2014, 2013, 2012 of 2011. Je wordt in principe ingedeeld bij kinderen uit hetzelfde geboortejaar. Het maakt helemaal niet uit of je je aangemeld hebt via Sjors Sportief of niet : iedereen is welkom.

Je hoeft nog geen clubtenue te kopen maar je draagt wel gymkleren en sport- of voetbalschoenen. Gedurende vijf zaterdagochtenden van 10.00 uur tot 11.00 uur gaan de kinderen direct aan het voetballen onder begeleiding van een groep vrijwilligers. Je bent welkom op zaterdag 16 of 23 oktober en op de zaterdag 6, 13 of 20 november. Tijdens alle dagen dien je om 09.45 uur aanwezig te zijn op het hoofdveld zodat er om 10.00 uur gestart kan worden.

Uitleg
Mocht je op een zaterdag verhinderd zijn, dan kun je bij een volgende zaterdag gewoon weer aansluiten. Tijdens de derde of vierde dag krijgen de ouders/verzorgers ook uitleg over wat de verdere bedoeling is en hoe het er bij Blauw Geel aan toe gaat. Pas op 13 november hoeft er definitief beslist te worden of de kinderen lid willen worden van de voetbalvereniging. Vragen? Mail naar: hermandewilde@home.nl.

Meer berichten