VOW won  ruim van Woenselse Boys
VOW won ruim van Woenselse Boys Foto's: Foto Arno Korsten

4F VOW haalt uit tegen Woenselse Boys, Avesteyn struikelt in Mariahout

Voetbal 914 keer gelezen

Opvallende uitslagen in deze klasse waar VOW hard uithaalde in het thuisduel met Woenselse Boys. Met nogal wat blessures liep Avesteyn zich volkomen stuk op de betonnen defensie van Mariahout. Boskant deed wat het geruime tijd doet en dat is winnen. Vanmiddag tegen die studies van Pusphaira werd het een 0-2 zege. Wel een vervelend uitziende blessure bij Niek van der Heijden op het slechte hockey kunstgras van Pusphaira. Kliksport zelf was bij WEC dat met 1-2 verloor van DOSL. Daarover een apart verslag met video plus interview. 

VOW deed het vanmiddag per half dozijn. Op de eigen Vonders werd met 6-1 gewonnen van het bezoekende Woenselse Boys. Bart van den Oever opende met een halve omhaal naar 1-0 waar Siep Verweij met een volley de stand op 2-0 bracht. Bij de Eindhovenaren lukte weinig waar Tommy Klein Breteler en Van den Oever met zijn tweede de voordelige 4-0 ruststand bepaalden. In de tweede helft was de drang weg vooral nadat Pim van Riel er 5-0 van maakte en flankverdediger Niels van Dommelen de laatste VOW goals mocht scoren: 6-0. De gasten kregen hun doelpuntje in de 70e minuut. De bekende ‘nachtkaars’ doemde op en was het wachten op het eindsignaal van scheidsrechter Buurmeijer. Volgende week speelt VOW de uitwedstrijd tegen Avesteyn, maar die wordt in Zijtaart gespeeld. De uitwedstrijd van Avesteyn wordt dan in Dinther gespeeld verderop in de lange competitie.


Foto Arno Korsten                                   

Mariahout – Avesteyn 0-0
Er werd in Mariahout vanmiddag slechts twee maal afgetrapt vanmiddag. Om het cliché maar eens van stal te halen: De man aan het scorebord had een rustige middag. Het veld was hobbelig volgens trainer Hugo van de Sande in Mariahout en moeilijk bespeelbaar. Van de Sande: “Daar wil ik me echter niet achter verschuilen, maar het speelt wel mee. Bovendien miste ik nog al wat mensen. Ik hoop dat die volgende week uit naar VOW er weer bij zijn. Mariahout speelde met 5-4-1 opstelling en daar hadden we het zwaar mee. We waren wel de meest aanvallende ploeg, maar je kan zo met counter om de oren geslagen worden. Dat deden ze prima en pakten een punt.” Avesteyn speelt zoals boven vermeld volgende week de thuiswedstrijd in Zijtaart. Dus alles blijft hetzelfde alleen de locatie wordt nu omgeruild.

Pusphaira – Boskant 0-2
Een leuke winst voor het team van trainer Peter van der Heijden. De eerste competitie wedstrijd van het jaar pas voor Boskant. Boskant kwam op het slechte kunstgras in Eindhoven na tien minuten op 0-1 door Frank van der Heijden. Rens van de Wijdeven was het die met zijn tiende de 0-2 ruststand bepaalde. Na rust zakte de wedstrijd weg en kon er na de vijf vriendschappelijke winsten ook voor de competitie drie punten worden bijgeschreven. Trainer Van der Heijden: “Het was echt vreselijk kunstgras waar al veel blessures zijn gevallen wisten ze ons te melden. Bij ons viel dat Niek van der Heijden ten deel. Dat zag er niet goed uit en ik wacht met schrik de MRI af. De bal butste keihard omhoog dat was moeilijk voetballen. Wel leuk dat we wonnen de blessure van Niek is een domper”, aldus de trainer van Boskant.

Uitslagen:
RKGSV - EMK 7-0
Mariahout - Avesteyn 0-0
WEC - DOSL 1-2
Pusphaira - Boskant 0-2
VOW - Woenselse Boys 6-1

Programma 20 februari

Mariahout-Pusphaira
Acht-DVS
Avesteyn-VOW (bij VOW)
Boskant-RKGSV
DOSL-Tivoli
EMK-WEC
Woenselse Boys-ELI


Stand:
1.Avesteyn 10-26
2.DOSL 10-23
3.Acht 9-21
4.Boskant 10-21
5.RKGSV 9-17
6.VOW 11-15
7.Woenselse Boys11-14
8.ELI 9-12
9.Mariahout 10-10
10.Pusphaira 10-10
11.Tivoli 9-7
12.WEC 10-6
13.DVS 9-5
14.EMK 9-2

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant