De tuinview van een van de woningen.
De tuinview van een van de woningen.

Opening informatiecentrum Kloosterkwartier, verkoop verloopt voorspoedig

Wonen 788 keer gelezen

VEGHEL | Kloosterkwartier Veghel is net voor de zomervakantie gestart met de verkoop van de eerste fase van vrijstaande (geschakelde) en twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen in het centrum van Veghel. Op het voormalig ziekenhuisterrein Bernhoven, waar deze woningen gebouwd gaan worden, wordt op de bouwplaats een informatiecentrum geplaatst. De opening hiervan vindt plaats op donderdag 27 september van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en bij te praten over de stand van zaken. Wat is er verkocht, wat is er nog beschikbaar en wat is de planning van de volgende fase van de rijwoningen en appartementen? Het Kloosterkwartierteam is aanwezig om vragen te beantwoorden.
De mensen van het Kloosterkwartier video-team zijn al een paar keer herkend. Zij zijn namelijk regelmatig in Veghel te vinden voor filmopnames en maken mooie beelden van Veghel en haar inwoners. Ook worden de mensen die achter het Kloosterkwartier zitten voorgesteld. De eerste filmpjes hebben al leuke reacties opgeleverd en zijn te bekijken op de Facebookpagina van Kloosterkwartier Veghel.

Start bouw
De verkoop loopt voorspoedig. Half juni 2019 is de start van de bouw gepland. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de ontmanteling van het ziekenhuis. Veel werkzaamheden zijn van buitenaf niet zichtbaar, maar gericht op het van binnen leeg halen van het ziekenhuis. Als alles volgens plan verloopt, krijgen de nieuwe bewoners voor de zomervakantie van 2020 de sleutel van hun nieuwe huis. Het oude ziekenhuis maakt dan plaats voor een nieuwe woonwijk. Voor meer info ga naar: www.kloosterkwartierveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant