De voorgevel van een rijwoning.
De voorgevel van een rijwoning.

Herfstborrel Kloosterkwartier, sneak preview appartementen

Wonen 990 keer gelezen

VEGHEL | In het informatiecentrum over het Kloosterkwartier aan de Burgemeester De Kuijperlaan in Veghel wordt donderdag 15 november van 17.00 uur tot 19.00 uur een herfstborrel gehouden. Geïnteresseerden kunnen informatie inwinnen en vragen stellen over de woningen die op het oude ziekenhuisterrein gaan komen.

Coen Hendriks van projectontwikkelaar Zenzo Maatschappelijk Vastgoed vertelt dat iedereen is uitgenodigd om binnen te wandelen tijdens de borrel over het Kloosterkwartier. "Je kan komen kijken wat er allemaal gerealiseerd gaat worden op het oude ziekenhuisterrein. Denk aan de plattegrond, gevels en ligging van de woningen. Ook geven we een sneak preview van de appartementen die er gebouwd gaan worden. Er worden donderdag voor het eerst beelden vertoond van de nieuwe appartementen", vertelt hij. De ontwerpen zijn klaar en de verkoop van de zestien appartementen start als het goed is in december/januari. De rest zijn huurappartementen. 

Informeel
De herfstborrel wordt in een informele sfeer gehouden. Coen: "Je bent tot niks verplicht. Geniet lekker van een hapje en een drankje en stel al je vragen. Het wordt de mooiste locatie van Veghel. Er komen ook mensen die al een woning hebben gekocht. Daar kun je uiteraard ook vragen aan stellen of vast onderling met elkaar in contact komen. Iedereen is van harte welkom."

Gratis
De herfstborrel start donderdag 15 november om 17.00 uur en is uiteraard gratis te bezoeken. Meer informatie op www.kloosterkwartierveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant