Monique Knuvers in de tijdelijke outlet van Knuvers in de Bunders (foto Ad van de Graaf).
Monique Knuvers in de tijdelijke outlet van Knuvers in de Bunders (foto Ad van de Graaf).

Grote collectie laarzen bij speciale outlet Knuvers

Zakelijk 2.460 keer gelezen

VEGHEL | Een uitgebreide collectie laarzen in allerlei soorten en maten tegen zeer aantrekkelijke prijzen is deze weken verkrijgbaar in de speciale outlet-winkel van Knuvers Schoen en Voetcentrum.

De crisis van de afgelopen jaren is indirect de aanleiding dat Guido Knuvers besloot een tijdelijke outlet in te richten in het pand in winkelcentrum De Bunders waar voorheen de apotheek gevestigd was. "Sinds de crisis hebben lange laarzen het al moeilijk in de schoenwinkels. Simpelweg omdat dit schoeisel door de hogere kosten voor materiaal en productie in het hogere prijsniveau vallen. Als het wat minder gaat, is dat een te grote aanslag op het beschikbare budget van veel mensen", legt Guido uit.
Omdat consumenten 'de laars' toch niet willen missen in hun garderobe en omdat Knuvers Schoenen een uitgebreide collectie laarzen op voorraad heeft, werd het idee voor een speciale outlet geboren. Guido benadrukt dat naast de vele standaard laarzen er ook een ruime keuze is in laarzen met variabele voetbreedtematen en kuitwijdtes. Twee trefwoorden staan hierbij centraal: de kwaliteit van het aanbod is hoog en de prijs laag. "De prijzen zijn zelfs zeer gunstig", aldus Guido Knuvers. "Alle lange laarzen in de outlet bieden wij aan voor de helft van de originele prijs en minder."

Feestdagen
De speciale outlet van Knuvers Schoenen is inmiddels een paar weekenden geopend, en Guido garandeert dat er zeer veel mooie laarzen verkrijgbaar zijn. "Met uiteraard het deskundige advies dat u van Knuvers gewend bent! Let wel: op = op."
De outlet is waarschijnlijk nog tot de feestdagen geopend op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant