Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Lieke van Dijk - van Asseldonk start een eigen praktijk.
Lieke van Dijk - van Asseldonk start een eigen praktijk.

Een moderne praktijk met veel aandacht voor de patiënt

  •   keer gelezen   Zakelijk

ZIJTAART | Lieke van Dijk - van Asseldonk heeft lang nagedacht, maar nu ook eindelijk de stap gezet. Vanaf 9 januari is ze gestart met een praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie in Zijtaart.

Lieke is sinds tien jaar aan het werk als fysiotherapeut in diverse praktijken. Vier jaar geleden heeft ze haar diploma gehaald als Master in de Manuele Therapie in Amersfoort. "Een pittige studie, maar zeker een meerwaarde in de praktijk, zeker bij patiënten met klachten aan de wervelkolom of aan de gewrichten in armen of benen", vertelt ze. "Na een aantal jaren ervaring op doen was het nu tijd voor een nieuwe stap."

Moderne praktijk
Fysio- en Manuele Therapie Zijtaart is een praktijk met veel mogelijkheden, mede door de specialisaties Manuele Therapie en Mulligan. Bij Mulligan wordt er op een pijnvrije manier gemobiliseerd. Lieke: "Een veilige, effectieve manier van mobiliseren. En een hele mooie aanvulling op de manuele therapie. Er is veel tijd en aandacht voor de individuele patiënt. In mijn kleinschalige maar moderne praktijk zijn alle benodigde materialen aanwezig zoals een multifunctioneel fitnessapparaat waardoor oefentherapie mogelijk is."

Samenwerking
Lieke werkt samen met Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie A. van Lieshout, J.v. Druenen in Sint- Oedenrode. Hier is ze sinds bijna zes jaar werkzaam. In deze praktijk zijn vele specialisaties waaronder medical tape, dry needling en claudicatio intermittens.

Voor meer informatie kijk op: www.fysiotherapiezijtaart.nl.

Meer berichten