Afbeelding

'Ik wil mensen gelukkig maken'

Zakelijk 2.022 keer gelezen

'S-HERTOGENBOSCH | Veghelaar Peter van Daele opende een tijdje terug een Eyelove zaak aan de Orthenstraat 32 in 's Hertogenbosch. In de onlangs verschenen Bedrijvig Veghel beantwoorde Peter een vijftal brutale vragen.

Een man van middelbare leeftijd die een brillenzaak opent in Den Bosch. Hoe is het om echt oud te worden?
Aangezien vijftigers de nieuwe dertigers zijn, hoef ik me hierover nog lang niet druk te maken. Ik begin net een beetje volwassen te worden….en vandaar dat ik een eigen zaak ben begonnen.

De brillen business klinkt niet echt als een spannende business. Wat maakt deze tak van sport toch interessant en leuk?
De klant voorzien van een goede multifocale bril, zonnebril, meekleurende bril, nachtbril, computerbril en …. Ooooh je wist niet dat er zo veel keus was…langskomen dus.

Veghel is onlangs opgegaan in een prachtige nieuwe gemeente Meierijstad. Jij woont in Veghel, maar opent een zaak in Den Bosch. Wat is er mis met Meierijstad?
Ik heb een jaar lang gewerkt voor Eyelove en ben begonnen in Den Bosch. De cirkel is, met de opening van mijn eigen Eyelovewinkel, nu dus rond. Ik heb overigens niks tegen Meierijstad hoor.

Je hebt tegenwoordig heel veel hippe montuurtjes. Waaraan moet een bril heden ten dage voldoen?
Een bril moet de juiste pasvorm hebben. Hij moet tevens de wauwfactor hebben. Het wordt ook steeds meer een fashion aankoop, wat de prijsstelling bij Eyelove ook mogelijk maakt.

De verkopers van tegenwoordig gebruiken sluwe methodes om hun product te verkopen. Welke uitgekiende verkooppraatjes hanteer jij?
Aangezien mensen al blij worden van één bril, worden ze nog gelukkiger van twee brillen. Ik wil mensen heel gelukkig maken en daarom bied ik ze alle mogelijkheden aan, waardoor ze gelukkiger worden in het gebruik van brillen op ieder moment van de dag. Niks praatjes!!! Professioneel advies met een smile. Dat is de toekomst van de retail.

Eyelove biedt sinds 2010 brillen op iedere sterkte en voor de scherpste prijs aan. Ze verkopen multifocale brillen, zonnebrillen, nachtbrillen, leesbrillen en computerbrillen. Ook kan men er terecht voor multifocale brillen met een breder leesgedeelte. De metingen worden verricht door de nieuwste, volautomatische AutoKeratoapparatuur. Een kwaliteitsmeting binnen de minuut. Kom naar Eyelove Den Bosch voor de beste bril met het meeste kijkcomfort.

Eyelove Den Bosch, Orthenstraat 32 in 's Hertogenbosch. Meer info via: 0610881188.

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant