Afbeelding

De mouwen omhoog en gas erop

Zakelijk 1.180 keer gelezen

VEGHEL |De mouwen omhoog en gas erop. Het is het credo van Crown Uitzendgroep. Nu zijn er wel meer uitzendorganisaties die claimen effectief te werk te gaan, maar het verschil is dat het Veghelse uitzendbureau het ook werkelijk doét. Met succes, want in het soms onoverzichtelijke landschap van uitzendbureaus heeft het nog jonge bedrijf van Jeroen Krijgh duidelijk een plek verworven.

Crown Uitzendgroep is een in 2009 opgericht gespecialiseerd uitzendbureau op het gebied van logistiek, productie en food. Aan het roer van het 9-koppige team van medewerkers staat directeur Jeroen Krijgh. In zijn visie staat de mens, of het nu om opdrachtgever of werknemer gaat, altijd op één. "We kennen onze opdrachtgevers door en door, hanteren een persoonlijke benadering en investeren in de ontwikkeling van onze mensen", stelt Jeroen Krijgh. Dat laatste blijkt onder meer uit het succes van de Crown Academy. Hier, of op locatie bij de werkgever, worden taallessen gegeven aan de - veelal - buitenlandse arbeidskrachten. "Bij ieder productieproces is een goede communicatie vereist. Dat begint met een goede beheersing van de Nederlandse taal binnen het vakgebied. Daar spelen wij op in en dat begint zijn vruchten af te werpen."
Volgens Jeroen Krijgh blijft de vraag naar buitenlandse arbeidskrachten onverminderd groot. "Hoewel het ons - en onze opdrachtgevers - eigenlijk niets uitmaakt waar iemand vandaan komt en of hij Jan, Klaas of Pjotr heet. Als er maar kwaliteit geleverd wordt. Daarom besteden wij veel aandacht aan werving en selectie."

Trots
Het is slechts één van de vele aspecten die het motto 'we doen wat we zeggen' van de Veghelse uitzendorganisatie onderschrijven. Jeroen Krijgh is er trots op, net zoals op zijn medewerkers die zowel op kantoor op industrieterrein Doornhoek als inhouse op locatie bij bedrijven werkzaam zijn. "Vandaar dat ik ook graag voor deze Bedrijvig Veghel met de medewerkers op de foto ga. We hebben met z'n allen zoveel en zulke grote stappen gemaakt de laatste jaren. Zo hebben we - om nog beter te kunnen werken - processen gestandaardiseerd en heeft het opleiden een prominentere rol gekregen. Ook werving en selectie en administratie zijn voor ons als uitzendorganisatie steeds belangrijker geworden. Mijn team heeft al die ontwikkelingen opgepikt en is ermee aan de slag gegaan. Een hele fijne club mensen. Zonder poeha. Zij verdienen het ook om eens in het zonnetje te worden gezet", vertelt Jeroen.

Resultaatgericht
Mouwen omhoog en gas erop. Dit credo heeft Crown Uitzendgroep ver gebracht. Het resultaat? Snelheid, flexibiliteit en continuïteit. "We gaan inderdaad zeer resultaatgericht te werk. Maar dat kan alleen maar doordat we onze zaken goed geregeld hebben." Daarbij wordt altijd uitgegaan van de lange termijn. Goed kijken welke uitzendkracht bij welk bedrijf past en vice versa. Jeroen Krijgh haalt een treffend voorbeeld aan om te illustreren wat hij hiermee bedoelt: "Er kwam een aanvraag binnen van een bedrijf in Eindhoven dat op zoek was naar achttien goede arbeidskrachten. Wij wilden dit intern goed gaan bekijken, maar een concullega reageerde meteen dat zij deze mensen konden leveren. Drie dagen later benaderde de opdrachtgever ons weer. Of wij alsnog met hen in zee wilden gaan. Inmiddels komen de aanvragen altijd rechtstreeks bij ons."

Investeren
Het zegt alles over de manier waarop Crown Uitzendgroep opereert. Investeren in samenwerking, werken via korte lijnen en altijd kijken naar de lange termijn. "We kennen de wereld van logistiek, productie en food en begrijpen wat opdrachtgevers van ons verwachten. Dat gaat veel verder dan certificaten en cv's checken. Tot in details is alles goed geregeld, daar leggen we de basis voor een succesvolle en duurzame match tussen vraag en aanbod", vertelt Jeroen Krijgh. Het motto wordt nog eens herhaald': "Mouwtjes omhoog en gas erop. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Want voor een uitzendorganisatie stopt het werk echt niet om 17.00 uur."

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Veghel.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant