Een warm haardvuur zorgt voor extra charme in het interieur.
Een warm haardvuur zorgt voor extra charme in het interieur.

'Levensechte vuurbeleving die bij uw woonkamer past'

Zakelijk 618 keer gelezen

VEGHEL | Bij Van Tiel Haarden ligt de nadruk op 100 procent beleving van het vuur. In de loop der jaren is Van Tiel Haarden uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van sfeerwarmte. Schitterende haardopstellingen en innovatieve technologieën worden in de prachtige, 1.200 vierkante meter grote showroom tentoongesteld. Bij de nieuwste generatie gashaarden kunnen bezoekers zelfs genieten van een levensechte vuurbeleving.

Een warm haardvuur zorgt voor extra charme in het interieur. Een haard geeft bezieling aan een ruimte en op het moment dat de haard aangaat ontstaat spontaan het gesprek. Eigenlijk is dat het allermooiste van vuur.
Van Tiel Haarden biedt de helpende hand met een hout-, elektrische of gashaard.
Mensen met een houthaard kennen het wel; het hout is verbrand, maar blijft toch gezellig nagloeien met af en toe een vlammetje. De nieuwste generatie gashaarden simuleert dit effect met LED-verlichting. Met de afstandsbediening kan de sfeerverlichting naar wens in en uitgeschakeld worden. De verlichting is bovendien energiezuinig en geeft geen warmte af. Zo kan men zonder extra warmteproductie toch van het licht en de sfeer genieten.

Gratis sfeerverlichting
Kom nu langs in de showroom om met eigen ogen de sfeer van de Faber en Bellfires haarden met levensechte vuurbeleving te proeven. Profiteer meteen van de gratis sfeerverlichting. Van Tiel Haarden is gevestigd aan de Doornhoek 3766 in Veghel.
Meer informatie is te vinden op www.vantielhaarden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant