De showroom van Van Zutphen Bedden telt 1500 vierkante meter.
De showroom van Van Zutphen Bedden telt 1500 vierkante meter.

Van Zutphen Bedden grootste Tempur-verkooppunt in regio

Zakelijk 947 keer gelezen

ERP | Van Zutphen Bedden is al bijna 40 jaar een vertrouwd adres in Erp en omgeving. Bij het familiebedrijf aan het Hertog Janplein staan vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Eigenaar Jurgen van der Leest: "Pas als de klant goed slaapt, zijn wij tevreden."

Van Zutphen Bedden is een erkend 5-sterrenspecialist, een wapenfeit waar Van der Leest trots op is. "We zijn een onafhankelijk bedrijf en zitten daardoor niet aan een bepaald merk vast. Per klant wordt naar de wensen gekeken en een objectief advies gegeven. Doordat ons assortiment breed is kunnen we zowel jong als oud bedienen uit een divers prijssegment."

Tempur
De showroom van Van Zutphen Bedden telt 1500 vierkante meter. "We hebben diverse merken onder ons dak", vertelt Van der Leest. Onder meer shop-in-shops van merken Caresse, Viking, Pullman en Norma zijn er te vinden. Nieuwste aanwinst is het Deense merk Tempur. "Daar zijn we heel trots op. We zijn het grootste Tempur-verkooppunt in de regio en bieden de gehele collectie aan. Matrassen van Tempur zijn kwalitatief hoogstaand en staan bekend om hun ondersteunend vermogen en druk verlagende werking." In een simulator kan kennis worden gemaakt met de Tempur-matrassen. Voor de oude collectie van Tempur geldt nu een mooie aanbieding. "Bij aanschaf van een Tempur-artikel ontvang je op een tweede artikel uit de oude Tempur-collectie vijftig procent korting."

Kijk voor meer informatie op www.vanzutphenbedden.nl. Van Zutphen is te bereiken op 0413 - 21 28 30.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant