In de reisbranche heeft De Wit al duizenden verschillende reizen mogen organiseren.
In de reisbranche heeft De Wit al duizenden verschillende reizen mogen organiseren.

Reisburo de Wit is al jaren een begrip in de reiswereld

Zakelijk 1.031 keer gelezen

VEGHEL | Reisburo de Wit is al vele jaren een begrip in de reiswereld. Met vijf filialen in Veghel (Travelcenter de Wit), Heesch, Rosmalen, Gemert en Uden (Krooder Reizen) behoren zij al vijf jaar aan de top van de Nederlandse reisbranche.

Dienstverlening zit in het DNA van Reisburo de Wit. "Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten om zodoende de perfecte reis te creëren. De perfecte reis is uniek en ziet er voor iedere klant anders uit. Aan ons de dankbare taak om de wensen van de klant zo goed mogelijk te inventariseren en deze samen te voegen in het perfecte reisvoorstel", zo laten ze bij het reisbureau weten.

Duizenden reizen
Met ruim 30 jaar ervaring in de reisbranche heeft De Wit duizenden verschillende reizen mogen organiseren.
Variërend van citytrips en volledig verzorgde zonvakanties tot complete verre rondreizen op maat.
"Maar wist je bijvoorbeeld ook dat wij marathonreizen inclusief deskundige begeleiding, reizen naar een kerstmarkt voor vriendinnen of voetbalreizen voor vriendengroepen organiseren? Dus ben jij dit jaar de organisator van het vrienden of vriendinnenweekend en wil je écht scoren met een origineel weekend weg maar geen dagen besteden aan de organisatie? Met onze verruimde openingstijden staan de reisspecialisten van Reisburo de Wit doordeweeks en op zaterdag voor je klaar om de perfecte reis uit te stippelen. Uiteraard kan je ook, zoals je van ons gewend bent, bij ons terecht voor de zon- en wintersport vakantie voor 2018-2019", besluiten ze.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant