Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Twan de Koning in de nieuwe showroom van De Koning Tegelhandel.
Twan de Koning in de nieuwe showroom van De Koning Tegelhandel.

De Koning Tegelhandel opent nieuwe showroom in Erp

  •   896 keer gelezen   Zakelijk

ERP | Dat het snel kan gaan, weet Twan de Koning als geen ander. 3,5 jaar geleden begon hij De Koning Tegelhandel vanuit zijn garage met twee stellages tegels en werkte een paar dagen in de week elders. Op woensdag 5 september (vandaag) opent hij de nieuwe en ruime showroom van zijn bedrijf aan Bussele 20 in Erp.

Met de verhuizing van de Pentelstraat 35 naar Bussele 20 in Erp wordt de showroom van De Koning Tegelhandel stukken groter. "De showroom aan de Pentelstraat was slechts 100 vierkante meter, in het nieuwe pand presenteren we 500 vierkante meter aan verschillende tegels aan klanten", vertelt Twan. In het gloednieuwe onderkomen worden de opslag en showroom gecombineerd en krijgen klanten een goede indruk van het brede aanbod kwaliteit tegels dat van De Koning Tegelhandel herbergt. Een collectie die onder meer bestaat uit verscheidene natuursteen en keramische tegels die zowel binnen als buiten gelegd kunnen worden in allerlei vormen en maten.

Daarnaast levert Twan vensterbanken van hardsteen, composiet of graniet en materialen en gereedschap aan tegelzetters. "We leveren met name tegels maar kunnen als de klant het graag wil ook tegels leggen en inmeten. Daarvoor werk ik met een professionele tegelzetter. Klanten kunnen bij ons kosteloos monsters van tegels lenen om thuis uit te proberen en te kijken of het aan hun wens voldoet." Twan gaat graag op dezelfde voet verder. "Met de opening van de grotere showroom begint het serieus te worden. Ik ga op deze lijn verder. Wat goed is, moet je niet veranderen", besluit hij met een glimlach.

De Koning Tegelhandel is woensdag tot vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur geopend. Buiten openingstijden kan tevens een afspraak worden gemaakt.

Telefoon: 0413-432005. www.dekoningtegelhandel.nl.

Meer berichten