Afbeelding

Dat is genieten deze Kerst bij de Diepvriesspecialist

Zakelijk 1.076 keer gelezen

VEGHEL | Bij de Diepvriesspecialist zijn ze klaar voor de mooiste tijd van het jaar. Heerlijk uitgebreid genieten van de feestdagen met familie en vrienden. Al jaren staan zij bekend om het uitgebreide assortiment en weten zij de vriezer voor de klanten gevuld te houden.

Met meer dan duizend artikelen, is de basis van de Diepvriesspecialist wel gelegd. Maar voor de feestdagen zijn er tal van heerlijke producten extra verkrijgbaar. Een uitgebreid assortiment van de lekkerste ijstaarten, nougatine taarten (de bekendste van de regio, van Schoonderwoerd), heerlijke carpaccio, diverse garnalen in alle soorten en maten. Je vindt het in het vriesvak bij de specialist.
In de winkel is een verdeling gemaakt: Herkomst, gemak en genieten. Onder eerstgenoemde vallen vers ingevroren producten als groenten, fruit en vis. De vriesvakken 'Gemak' zijn gevuld met snacks en kant-en-klare maaltijden en onder 'Genieten' vallen het ijs, gebak en meer van dit soort lekkers. Makkelijker, gezonder, beter en vers zijn daarbij de sleutelwoorden. "Producten worden direct ingevroren zodat de versheid optimaal behouden blijft. Bovendien bestaat het assortiment zoveel als mogelijk uit producten van dichtbij. De boontjes bijvoorbeeld komen niet van ver, maar gewoon van Hollandse bodem. Het assortiment is zeer divers, en het is dan ook zeker een keer de moeite waard om de winkel te bezoeken", laten ze bij de Diepvriesspecialist weten.
Om het de klanten wat extra comfortabel te maken zijn er aangepaste openingstijden voor de feestdagen. Er zijn ook diverse proeverijtjes. Op zondag 23 december zijn ze extra geopend van 9.00 uur tot en met 17.00 uur. Zie onze aanbiedingen op de achterzijde van de krant, of ga naar www.diepvriesspecialist.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant