Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
WIN

Winactie schoonheidssalon Beauty by Dorien

  •   keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | Het is weer bijna 14 februari: Valentijnsdag. Speciaal voor deze dag heeft Stadskrant Veghel voor haar lezers, samen met schoonheidssalon Beauty By Dorien, een unieke Valentijnsactie bedacht.

Wil jij iemand verrassen? Of jezelf eens verwennen? Anti-Ageing Center Dorien geeft drie potten Max Moist Supreme Cream ter waarde van 70 euro weg, samen met een waardecheque van 25 euro. Beauty By Dorien is de hoogwaardige huidverbeterings- en huidverzorgingslijn van beauty en anti-ageing expert Dorien Schonenberg. Een van de toppers uit het assortiment is de Max Moist Supreme Cream. Deze voedende en vochtinbrengende crème hydrateert de droge en vochtarme huid optimaal. De vochtcirculatie wordt gestimuleerd waardoor de huid haar natuurlijke evenwicht herstelt en de vochtbalans in de huid de gehele dag op peil blijft.

Wil jij deze crème en waardecheque winnen? Stuur dan vóór dinsdag 12 februari een mail naar redactie@stadskrantveghel.nl met daarin je naam, telefoonnummer en woonplaats. We brengen de winnaars tijdig op de hoogte.

Kijk voor meer informatie over Beauty By Dorien op www.dorien.nl.

Meer berichten