Remo Improve heeft een speciaal systeem ontwikkeld om houten boeiboorden, dakkapellen, dakgoten, windveren en met schrootjes beklede gevels te bekleden.
Remo Improve heeft een speciaal systeem ontwikkeld om houten boeiboorden, dakkapellen, dakgoten, windveren en met schrootjes beklede gevels te bekleden.

Remo Improve voor minder onderhoud aan een huis

Zakelijk 1.571 keer gelezen

RIJKEVOORT | Wie heeft er nooit te maken met verweerd hout aan de gevel van het huis. Verf die maar af blijft bladderen aan de zonkant. Of het ziet er allemaal nog wel redelijk uit maar je ziet er enorm tegen op om weer die ladder op te gaan om alle hoge delen van de woning te schilderen. Voor al deze problemen is een oplossing die tientallen jaren onderhoudsvrij meegaat.

Remo Improve heeft een systeem ontwikkeld om houten boeiboorden, dakkapellen, dakgoten, windveren en met schrootjes beklede gevels te bekleden met dunne stalen profielen, voorzien van een duurzame coating. De op maat gemaakte profielen worden zo goed als onzichtbaar bevestigd aan de houten ondergrond. Tussen het oorspronkelijke hout en de nieuwe bekleding blijft een spouw van een paar millimeter bestaan. Door de zo ontstaande luchtcirculatie is houtrot uitgesloten. Het geheel ziet er strak uit en kan er weer minimaal 30 tot 40 jaar tegen. Steeds weer moeten schilderen behoort zo tot het verleden. In de regio zijn al vele woningen tot tevredenheid van de bewoners door Remo Improve bekleed. Remo Improve werkt klantvriendelijk en servicegericht. "Wij hebben serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan. Daarin kan je je als klein bedrijf onderscheiden van de grote bedrijven. Daarom zijn onze klanten misschien zo tevreden over ons." Voor meer informatie kan men www.remoimprove.nl bezoeken. "Omdat alles maatwerk is, komen wij voor het maken van een offerte graag even bij u langs om uw situatie te bekijken en wensen en mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u met ons een afspraak maken. Dit alles uiteraard gratis en geheel vrijblijvend." Meer informatie: 0485-372422 / 06-51418280 of stuur een mail naar info@remoimprove.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant