Afbeelding

MJM Wear verhuist naar MJM Wear House

Zakelijk 988 keer gelezen

VEGHEL | De volgende stap voor MJM Wear is gezet. Wegens het groeiende klantenbestand, een uitbereiding van het assortiment en bijbehorende voorraad bleek de showroom in de oude Melkfabriek na 3,5 jaar te klein te worden.

Daar is nu verandering in gekomen, door een groot magazijn op de Amert in Veghel om te bouwen tot showroom, waarbij aan alles is gedacht en de enorme keuze direct zichtbaar is. Jeroen van Doorn zegt zelf: "Er is niet veel veranderd, De naam is hetzelfde, ik ben nog hetzelfde, alleen heeft de klant nu veel meer keuze en kunnen we nu sneller uit voorraad leveren."

Deze locatie geeft uitstekend weer, waar MJM Wear voor staat. Groots denken maar eerlijk en transparant samenwerken. Met deze stap heeft MJM Wear zich nog dieper geworteld in de regio en mag zijn pand met trots het MJM Wear House genoemd worden.

Een officiële opening komt er niet, maar geïnteresseerden zijn iedere werkdag van harte welkom van 13.00 uur tot 18.00 uur en daarbuiten op afspraak.

Dit verhaal verscheen eerder in Bedrijvig Meierijstad. Heeft u opvallende nieuwsberichten over de ondernemerswereld uit Meierijstad of uzelf? Een opening, een jubileum, een overname, een directiewisseling, een belangrijke deal? Breng de redactie op de hoogte. Stuur een mail naar: redactie@stadskrantveghel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant