Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Team Graphiset.
Team Graphiset.

Drukkerijen Graphiset en Bek bundelen krachten

  •   keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | De Brabantse drukkerijen Graphiset uit Uden en Bek 1 op 1 Publiceren uit Veghel zijn per 1 april intensiever samen gaan werken. Concreet betekent dit dat Bek een deel van haar klanten heeft ondergebracht bij Graphiset.

Reden voor deze samenwerking is de focus die beide bedrijven hebben aangebracht in hun bedrijfsvoering. Bek richt zich voornamelijk op grote organisaties in onder meer retail en FMCG, zoals Sligro, Jumbo en Specsavers, waarvoor wekelijks grote volumes POS (display)materialen en folders worden geproduceerd en getransporteerd naar filialen. Handling en fulfilment spelen hierbij een belangrijke rol. "We zijn heel goed ingericht om klanten van dit formaat goed te bedienen", zegt Niels Bek, eigenaar van het gelijknamige bedrijf. Hij vervolgt: "Graphiset en wij zijn eigenlijk complementair aan elkaar. Om die reden heb ik veel vertrouwen in deze samenwerking."

Ervaring
Gerard Ketelaars, eigenaar van Graphiset, beaamt dit. "Voor veel klanten zijn wij al jaren dé partner in grafische producties. Wij maken onder andere huisstijl- en promotioneel drukwerk, stickers en etiketten op rol. Met onze kennis, ervaring en technische faciliteiten kunnen we vrijwel elke organisatie snel en perfect van dienst zijn. Service, kwaliteit en klanttevredenheid staan hierin centraal. Daarnaast bieden wij onze klanten een online bestelportal inclusief uitgebreid voorraad beheersysteem." 

De samenwerking is per 1 april 2020 van start gegaan. Een groot gedeelte van de klanten is reeds op de hoogte gesteld.

Meer berichten