Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Vijftig procent korting bij vroege vogel actie A-R-T-S Action rebels in trends and sports

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | A-R-T-S Action rebels in trends and sports heeft aanstaande vrijdag weer een vroege vogel actie, maar de actie is dit jaar wat anders dan anders. In verband met de coronamaatregelen zijn de openingstijden deze dag uitgebreid van 09.00 tot 21.00 uur. Klanten die komen shoppen krijgen maar liefst 50 procent korting op de hele collectie, zo lang de voorraad strekt.

Ondanks de coronatijd is A-R-T-S Action rebels in trends and sports altijd open gebleven. Klanten kunnen in de zaak terecht voor een sportieve outfit voor hockey, fitness, tennis, maar ook voor casual kleding en natuurlijk schoenen. Ze hebben een mooie collectie weten op te bouwen met leuke merken zoals Blue Industrie, Black Bananas en Millionaire. Arts Sportiek heeft een gespecialiseerde afdeling voor hockey, voetbal en tennis. Daarnaast is er een speciale running afdeling gecombineerd met outdoor/walking en kun je er terecht voor badkleding en vakantieartikelen.

Vroege vogel actie
De vroege vogel actie is niet geldig in combinatie met andere acties, cadeaubonnen, bonuscheques of tegoedbonnen. Voor gekochte artikelen geldt verder geen mogelijkheid tot ruilen of geld terug. Je vindt A-R-T-S Action rebels in trends and sports aan de Marktstraat 5 in Uden. Kijk voor meer informatie op www.a-r-t-s.nl.

Meer berichten