Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Businessunit Manager Olaf van den Wittenboer licht het personeel in.
Businessunit Manager Olaf van den Wittenboer licht het personeel in. (Foto: Ad van de Graaf)

Nieuwe naam VINCI Facilities: 'Trots op onze rijke historie'

  •   820 keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | VINCI Facilities gaat verder onder de naam VanderLinden. Buiten op de Eisenhowerweg 39 werd dit donderdagochtend geheel Coronaproof op feestelijke wijze bekend gemaakt. 

“Sinds jaar en dag staan wij bekend als totaalleverancier op het gebied van technische installaties en technische dienstverlening. Dit begon exact 75 jaar geleden met de oprichting van het elektrotechnisch bedrijf van Piet van der Linden. In 1993 werden wij onderdeel van de netwerkorganisatie VINCI Energies en vanaf 2014 gingen wij verder als VINCI Facilities”, laten ze bij VanderLinden  weten.

Dienstenpakket
VanderLinden staat voor slimme, duurzame, comfortabele en veilige gebouwen en terreinen. Daarbij bieden ze een breed dienstenpakket aan op het gebied van advies, ontwerp, realisatie, onderhoud, inspectie, beheer en renovatie van technische installaties. “De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot de partner die jij kent. Een autoriteit op het gebied van technische installaties en technische dienstverlening. Wij hebben hierbij bewust een keuze gemaakt om ons niet verder te specialiseren in facilitaire dienstverlening, vandaar dat de naam VINCI Facilities niet meer past bij de organisatie die wij op dit moment zijn”, meldt het Veghelse bedrijf.

Passie
VINCI Facilities gaat daarom verder met de handelsnaam VanderLinden. “Met deze naam laten wij zien dat wij trots zijn op onze rijke historie en een betrouwbare partner zijn die dicht bij de klant staat. En omdat wij onveranderd verbonden zijn met ons moederbedrijf VINCI Energies blijven wij ook nog steeds als netwerkorganisatie landelijk opereren”, besluit VanderLinden.
VanderLinden gaat met dezelfde passie door. Daarbij leggen ze in de toekomst nog meer de nadruk op innovatieve toepassingen.

Meer berichten