Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Hennie Kwinten, Peter Kwinten, Ben Huijbers en Monique Huijbers.</p>

Hennie Kwinten, Peter Kwinten, Ben Huijbers en Monique Huijbers.

Pebetex: al twintig jaar specialist in bedrijfskleding

  •   keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | Pebetex uit Veghel bestaat op 8 november twintig jaar. Pebetex kenmerkt zich als betrouwbaar en vakbekwaam familiebedrijf dat bedrijven en overheidsinstanties voorziet van kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

“Sinds de oprichting op 8 november 2000 zijn we gevestigd in Veghel en uitgegroeid tot een bedrijf met vijftien medewerkers in dienst”, laten de eigenaren Peter Kwinten en Ben Huijbers weten. Ook de echtgenotes en kinderen van Peter en Ben zijn werkzaam binnen het bedrijf. “Het is onze missie om functionele producten te leveren die ondersteuning bieden bij de beroepsuitoefening van de drager, bijdragen aan de persoonlijke veiligheid op de werkvloer en de persoonlijkheid van de organisatie naar de buitenwereld uitstralen”, aldus Peter en Ben.
Met een klantgerichte aanpak onderscheiden ze zich op de markt, waarbij de kracht ligt in het leveren van product én dienst op maat. Ze vervolgen: “Onze dienstverlening is erop gericht om de zorgen van de klant compleet uit handen te nemen, het inrichten van een webshop op maat zorgt ervoor dat op administratief en financieel gebied u compleet ontzorgt wordt.”
Pebetex voert een ruim assortiment met tal van gerenommeerde merken. Custom-made productie behoort ook tot de specialiteiten; een kledingpakket ontworpen in een eigen huisstijl.

Ecologische voetafdruk.
Pebetex voelt zich als organisatie zeer betrokken bij de transitie naar een circulaire economie. “Het is ons streven om ons verder te ontwikkelen tot een duurzame partner en een bijdrage te leveren aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Voor onze klanten verzorgen wij inzameling van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen, zodat deze gerecycled kunnen worden. Daarnaast ontwerpen wij kledingstukken die na einde levensduur geschikt zijn voor hergebruik of ontmanteling”, besluiten Peter en Ben.
Meer informatie is te vinden op: www.pebetex.nl.

Meer berichten