<p>Kelly Oosterom bij de ingang van haar onlangs geopende kantoor.</p>

Kelly Oosterom bij de ingang van haar onlangs geopende kantoor.

Kelly Oosterom opent uitzendbureau KOOSS

  •   keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | Al ruim 22 jaar is Kelly Oosterom werkzaam in de uitzendbranche. Tot volle tevredenheid deed zijn dat in loondienst, maar ze besloot haar hart te volgen en een eigen bureau te starten. Sinds 1 september is KOOSS recruitment & flex een feit.

Een stage bij Hobij zorgde er in de jaren negentig voor dat Kelly Oosterom verknocht raakte aan het uitzendwerk. Daarna volgden jarenlange dienstverbanden bij Otter Westelaken en Koflexwerk (het huidige FeelFlex) tot ze dit jaar besloot haar eigen koers te gaan varen. “Ik had het prima naar mijn zin bij FeelFlex, maar het is een enorme organisatie geworden. Ik had diverse managementtaken en merkte dat mijn hart toch echt ‘op de werkvloer’ ligt”, aldus Kelly, die, zoals ze zegt, graag ‘met haar poten in de klei staat’. “Ik vind het leuk om te werken met diegenen waar het om draait. Dus persoonlijk contact met bedrijven en werkzoekenden en zorgen voor een juiste match.”

Uitdaging
Kelly beseft dat ze instapt in roerige tijden. De arbeidsmarkt is momenteel redelijk overspannen en de vraag naar personeel staat niet in verhouding tot het aanbod van mensen. “Maar: dat is voor mij juist een uitdaging”, stelt de 41-jarige. “Bijna alle bedrijven zijn op zoek naar mensen. Ik ben woensdag open gegaan en word sindsdien platgebeld. In slechte economische tijden gebeurt dat door mensen die op zoek zijn naar werk. Nu bellen vooral werkgevers omdat ze mensen tekort komen. Aan mij de taak om een passende match te vinden.”
In het woud van uitzendorganisaties wil Kelly Oosterom zich onderscheiden door te focussen op het persoonlijke contact. “Ik wil mensen in de ogen kunnen kijken, daarom kan iedereen hier na een belletje ook binnenlopen. Het gebeurt wel eens dat iemand op een vacature reageert en ik tijdens de kennismaking die persoon bijvoorbeeld geschikter vind voor een andere job. Daar kom je niet achter als je alleen via de mail of telefonisch contact hebt.”
KOOSS bemiddelt zowel hoog- als laag- tot niet-opgeleid personeel, met name voor productie, logistiek, techniek en administratief.
KOOSS recruitment & flex is gevestigd aan de Pater van den Elsenlaan 22 in Veghel. Info: www.kooss.nl

(Lees het complete interview vandaag in Stadskrant Veghel)

Meer berichten