Afbeelding

Rioolservice Veghel 24/7 bereikbaar

Zakelijk 369 keer gelezen
VEGHEL – “Onze naam dekt eigenlijk de lading niet meer”, vertelt Geert Nolte van Rioolservice Veghel, “we doen er tegenwoordig zoveel bij.” Hoofdmoot is nog steeds rioolservice, maar ook voor een milieu- en onderhoudsplan voor bedrijven, gevelreiniging of onderhoud van terreinen, kunnen klanten bij Geert en zijn vrouw Monique Nolte terecht. En dat 24/7.

[image=267650]

“We hebben onze activiteiten de afgelopen jaren flink uitgebreid, eigenlijk naar aanleiding van de vraag van klanten. Zo maken we nu bijvoorbeeld milieu- en onderhoudsplannen. Daarbij kun je denken aan het leegmaken en reinigen van vetputten, dat moet eens in de zoveel tijd gebeuren, wij maken een schema en zorgen dat het gebeurt, zo hoeft de klant er niet meer naar om te kijken. Meestal kunnen we deze werkzaamheden in het weekend of ‘s nachts uitvoeren zodat het bedrijf de productie niet stil hoeft te leggen.”
“Wij kunnen ook het dak of regengoot schoonmaken, glasbewassing, gevelreiniging, graffiti en mosaanslag verwijderen, en ook het impregneren nemen we voor onze rekening, daar hebben we een specialist voor in huis.” In de winter richt Rioolservice Veghel zich op gladheidbestrijding. Een gesprongen waterleiding of een kapotte rioolleiding? Het bedrijf van Nolte is 24/7 bereikbaar om calamiteiten op te lossen. “We zijn door onze groei nu op zoek naar jonge en leergierige medewerkers die representatief overkomen en het liefst in bezit van een rijbewijs zijn.”

Meer informatie staat op www.rioolserviceveghel.nl, of bel naar (0413) 37 63 61 of 06 539 683 99. Mailen kan ook: . Rioolservice Veghel is gevestigd aan de Rooseveltlaan 1 op industrieterrein De Dubbelen in Veghel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant