Afbeelding

Erpenaar Leon Munsters in Le Dakar

Zakelijk 364 keer gelezen
ERP – Munsters Motoren zit vijftien jaar aan het Hertog Janplein in Erp. Eigenaren Leon en Ingrid Munsters vieren het jubileum op zaterdag 1 september met onder meer een spectaculaire trial-show, bij het bedrijf voor de deur. Munsters zelf markeert zijn jubileum met deelname aan de beroemde rally Le Dakar.

[image=222880]

In de woensdageditie van Stadskrant Veghel kijkt Munsters tevreden terug op de afgelopen vijftien jaar: “Het is een fijne locatie hier. De ruimte is in de loop der tijd wel wat vergroot, maar we zijn nog steeds een kleine, knusse winkel. Daardoor ken ik mijn klanten, dat is een prettig voordeel.” Munsters is inmiddels dealer van Husqvarna; een gerenommeerd off-the-road merk, maar sinds een paar jaar ook actief op de weg: “Husqvarna durft garanties af te geven van twee jaar. Dat is in onze markt ongebruikelijk.”
Hobby en werk zitten voor Leon Munsters dicht bij elkaar. Als alles goed gaat, start de Erpenaar op 5 januari in Le Dakar: “Ik heb eerder meegedaan met grote ralleys, maar deze zou ik nog zo graag achter mijn naam zien. Ik weet inmiddels dat ik mag starten, maar moet er nog wel de nodige sponsoring voor bij elkaar vergaren.” Munsters presenteert zijn Dakar-team Desert Husky tijdens het jubileum, komende zaterdag om 14.00 uur op het Hertog Janplein. Alex van den Broek, voormalig Nederlands trial-kampioen, laat die dag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur zijn kunsten zien. Voor de winkel staan een aantal stands van leveranciers met aantrekkelijke aanbiedingen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant