Afbeelding

Tuinmeubelen Outlet aan Sluisstraat Veghel

Zakelijk 248 keer gelezen
VEGHEL - “We hebben in onze winkel kwalitatief hoogwaardige sets staan, waarin comfort en uitstraling een belangrijke rol spelen naast betaalbaarheid”, vertelt Rob van den Brand. Van den Brand runt sinds kort Tuinmeubelen Outlet aan Sluisstraat 30 in Veghel.

[image=219640]

Bij Tuinmeubelen Outlet kunnen klanten terecht voor lounge-sets of tuinsets. De openingstijden van de winkel zijn op donderdag van half 1 tot 6 uur, op vrijdag van half 1 tot 8 en op zaterdag van 10 tot 5 uur. Een bewuste keuze, stelt Van den Brand: “Omdat ik naast de winkel deze tuinmeubels zelf importeer onder de naam Angxelo, en dus ook de groothandel erbij heb, kan ik dit mooi combineren met elkaar.” Het zelf importeren geeft meerdere voordelen aldus Van den Brand: “Naast het prijsvoordeel door alles in één hand te houden, kan ik ook het ontwerp zelf doen, en zo ook de keuze van materiaal en kwaliteit bepalen. In dit traject is dan ook veel rekening gehouden met kwaliteit, comfort, uitstraling en levensduur”. Standaard wordt er op de meeste producten twee jaar garantie gegeven.
Deze week start Van den Brand met extra kortingen, bovenop de al bestaande kortingen. “Dé kans dus om betaalbaar meer te genieten van je tuin of terras”.
Buiten de de openingstijden, kan men ook op afspraak terecht door te bellen naar 06-53208473. Meer informatie over de collectie staat ook op www.angxelo.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant