De Fietsenwinkel in Zijtaart: van alle markten thuis | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Mirjan van Gorkum is eigenaar van de Fietsenwinkel in Zijtaart.
Mirjan van Gorkum is eigenaar van de Fietsenwinkel in Zijtaart.

De Fietsenwinkel in Zijtaart: van alle markten thuis

  •   keer gelezen   Zakelijk

ZIJTAART | De Fietsenwinkel in Zijtaart onderging onlangs een metamorfose. De zaak van Mirjan van Gorkum en Peter van den Broek kreeg een nieuwe 'look'. Wat gebleven is, is de vertrouwde service en kwaliteit.

Dat de Fietsenwinkel meer is dan een standaard wielerzaak, was altijd al duidelijk. Maar met de verbouwing willen Mirjan en Peter dat nog eens extra benadrukken. Een nieuw interieur zorgt voor meer sfeer, met daarin onder meer een houten tafel met banken waar de klant ontvangen wordt. "We vinden de gemoedelijke sfeer in onze winkel belangrijk. Als mensen vooraf bellen of mailen voor een afspraak zorg ik ervoor dat de koffie klaar staat en ik alle tijd voor hen heb om vragen te beantwoorden en informatie te geven", aldus Mirjan, die graag wil benadrukken dat er bij de Fietsenwinkel nog echt tijd voor de klant wordt genomen. "De klant staat bij ons centraal, we willen dat hij of zij altijd tevreden de deur uitgaat."

Ophaalservice
De Fietsenwinkel, die volgend jaar 25 jaar bestaat, is een begrip in Zijtaart en omstreken. Ontzorgen van de klant staat centraal. Of het nu gaat over een reparatie van een fiets of de aanschaf van een fiets (nieuw of tweedehands). "Tevens bieden wij een ophaalservice, indien mensen zelf hun fiets niet kunnen komen brengen. Dat geldt ook voor de schooljeugd die hier een fiets aanschaft. Bij pech hoeven ze ons maar te bellen, wij zorgen voor een leenfiets en dat het euvel aan de eigen fiets dezelfde dag nog wordt gerepareerd. Een extra service, waarvoor wij geen extra kosten berekenen", zegt Mirjan. Sowieso zijn de prijzen bij de Fietsenwinkel aantrekkelijk: regelmatig zijn er leuke acties en het uurtarief dat berekend wordt onderscheidt de zaak zeker van andere fietsenwinkels.

Merken
De Fietsenwinkel is van alle markten thuis: kinderfietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, of ATB- of racefietsen; iedereen kan bij de Zijtaartse specialist terecht. "Iedereen kan hier terecht, van een loopfiets voor een kleintje tot een veilige elektrische fiets voor een hoogbejaarde", aldus Mirjan. Daarnaast zijn tal van accessoires te koop. Mirjan en Peter zijn officieel dealer van gerenommeerde merken als Sparta, Sparta-ion, Sparta Young, Loeki, Dutch-ebike, Sensa en Alba. Nieuw is de fietsverhuur. "Mensen kunnen bij ons één fiets huren of zelfs voor een hele groep. Er kan ook gekozen worden voor een tandem. Wij kunnen tevens een 'uitje op maat' verzorgen."

Openingstijden
Bijzonder zijn ook de openingstijden van de Fietsenwinkel, van dinsdag tot en met vrijdag tot 21.00 uur. Mirjan: "Veel mensen hebben overdag geen tijd omdat ze moeten werken. Door onze gunstige openingstijden kunnen zijn ook na hun werk in alle rust nog bij ons terecht."
De Fietsenwinkel is gevestigd aan de Ceciliastraat 1 in Zijtaart. Voor meer info: www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Meer berichten