Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Mike Versantvoort (rechts) achter de barbecue.
Mike Versantvoort (rechts) achter de barbecue.
VIDEO

De Reiger in Zijtaart is klaar voor de zomer

  •   keer gelezen   Zakelijk

ZIJTAART | Eethuis De Reiger heeft één van de meest indrukwekkendste panden van Zijtaart. Ze hebben op ieder feest een passend antwoord. Of het nu in het restaurant is of op locatie. De Reiger is multifunctioneel. "Wij zijn van alle markten thuis", aldus Joop Versantvoort.

Met de tropische temperaturen van deze week wil Joop benadrukken dat klanten ook voor geheel verzorgde barbecues bij De Reiger terecht kunnen. Ook in dezen zijn ze flexibel als altijd. "Er is geen maximaal aantal personen. Alles wordt compleet aangeleverd dus inclusief salades, sausjes, borden, bestek en natuurlijk de barbecue zelf", vertelt hij. De Reiger vindt het tevens belangrijk dat het er stijlvol en netjes uitziet, eigenlijk net zoals het restaurant aan de Pastoor Clercxstraat tegenover de kerk in Zijtaart. "Alles wordt geleverd in porseleinen bakjes. Het vlees ligt in bakken met ijs. Zo blijft het langer goed en het ziet er beter uit."
De prijs valt reuze mee. Er zijn pakketten van 12.50 euro en iets luxere van 16.50 euro. De complete pakketten zijn bestemd voor zowel particuliere als zakelijke barbecues. "Er hoeft overigens niet af gewassen te worden. Dat doen we zelf, nadat we alles netjes hebben opgehaald. Alles wordt geregeld, er kan zelfs kok worden besteld om het vlees klaar te maken."

Zaaltje
Naast de barbecue op locatie leent De Reiger zich perfect voor vergaderingen, recepties, borrels en partijen. De mooi uitgeruste zaaltje kan worden afgesloten, zodat er een gezellige, intieme sfeer ontstaat. "Parkeergelegenheid is er genoeg. Geïnteresseerden kunnen altijd vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden."

Vakantiemenu
Dichtgaan tijdens de zomermaanden doen ze niet bij De Reiger. "Integendeel. We hebben een lekker zomers vakantiemenu bestaande uit een varkenshaasspies met saus en een sorbet of dame blanche. Kosten: 16.95 euro. Je kan ook zelf een 3-gangen menu samenstellen voor 22.95 euro. Voor senioren is er een speciaal seniorenmenu voor 18.25 euro", besluit Joop.

Eethuis de Reiger is dinsdag tot en met zondag open tot 21.30 uur. Contact opnemen kan via 0413 – 34 33 82 of info@eethuisdereiger.nl.

Meer berichten