Skunk (Foto Theo de Vrede)
Skunk (Foto Theo de Vrede)

Skunk laat het totaal afweten tegen Forza

Sport 64 keer gelezen

BRUINISSE – De reisafstanden worden groter na de promotie van de Veghelse volleyballers. Zaterdag werd in het pittoreske Bruinissen op Schouwen-Duiveland met 4-0 verloren van Forza. Skunk bleef niet bij de les en daar hadden de Zeeuwen wel oren naar. Setstanden: 25-22, 25-22, 25-22 en 29-27

Skunk  had veel moeite met de harde sprongservice van Forza, een lange serviceserie zorgde ervoor dat de Veghelse mannen meteen moesten beginnen aan een inhaalrace. Die  kwam echter te laat en de eerste set ging verloren. Set twee en drie gaven een soortgelijk beeld. Lange serviceseries van Forza en Skunk dat achter de feiten aan liep. De Veghelaren kwamen echter steeds bij maar wist op het eind van elke set door enkele domme fouten niet aan het langste eind te trekken.

Cruciale beslissingen
Ook set vier kwam Skunk op een flinke achterstand, nu kwam het echter helemaal terug in de set en kreeg het zelfs kansen om de set binnen te halen. Enkele cruciale beslissingen van de scheidsrechter en wat onnodige fouten zorgden ervoor dat deze set helaas ook verloren werd. Een verlies waar de club niet graag naar terug kijkt Komende week moet Skunk hard aan de bak om te zorgen dat aankomende zaterdag de fouten uit het spel zijn. In sporthal de Bunders wordt om 17.00 uur gespeeld tegen ZUVO uit het West-Brabantse Zundert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant