Het terrein van Festyland.
Het terrein van Festyland.
Winactie

Nog een paar nachten slapen, dan gaat FestyLand los

Kunst en cultuur 183 keer gelezen

VOLKEL | Het aftellen is begonnen, nog maar een paar dagen voordat Festyland op vrijdag 7 oktober de poorten weer opent. Het festival wordt ook dit jaar weer goed afgesloten met onder meer De Staat, Ummet Ozcan, Douwe Bob & Band op de volkelse planken. Ook mag het Udens Weekblad kaartjes weggeven.

Het aftellen is begonnen! Nog slechts enkele dagen voordat FestyLand op vrijdag 7 oktober de poorten opent. Het festivalseizoen van 2016 wordt vakkundig afgesloten met onder andere BLØF, De Staat, Ummet Ozcan, Douwe Bob & Band, FeestDJRuud XL, Peter Pan Speedrock, Kraantje Pappie, BZB, The Guilty Six, Fresku & Band, Andy Frasco (USA) en Baby Blue! Op dit moment lopen alle werkzaamheden op recreatiepark Hemelrijk perfect op schema en rijst het sfeervolle tentenkamp gestaag uit de grond. De organisatie is zo goed als klaar voor de negende editie van dé afsluiting van hét festivalseizoen!

Timetable FestyLand Acoustic bekend
De timetable voor de FestyLand Acoustic is bekend! Deze area is thé place to be om je favoriete artiest in een intieme setting te zien! Op vrijdag 7 oktober zijn er akoestische optredens van Baby Blue, Dave Vermeulen & Voltage, Andy Frasco (USA), Vezpa, Heavy Hoempa en The DC/Denims. Op staan Twenty Sicks, Flemming, Acting The Maggot, The Wetnecks, Janique & Niels, Hilltop Howlers, Bootleg Betty en Rattlesnake Shake op het affiche. Naast een fijn stukje muziek kan er al zittend in een knusse setting genoten worden van een versbereide koffie of een lekkere wijn van de wijnbar, eventueel aangevuld met de beste nootjes! De complete timetable is te vinden via www.festyland.nl

Timetable & Plattegrond
Op de website van FestyLand is de laatste update van de timetable & plattegrond te vinden.
Klik hier voor tickets!

FestyLand App
Ook dit jaar is er weer de FestyLand App. In deze App is alles te vinden met betrekking tot FestyLand, zoals timetable, plattegrond en het laatste nieuws. Deze is inmiddels te downloaden via Playstore en de Appstore.

Kaartjes Winnen
Wil jij iemand verrassen of in het zonnetje zetten door samen naar Festyland te gaan? Tag op facebook je dansmaatje en like de pagina van het Udens Weekblad en wie weet dansen jullie dit weekend samen op Festyland. Meedoen kan tot vrijdag 7 oktober tot 12.00 uur, dus wees er snel bij!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant