Ook de dubbel ging in de Veghelse tassen (Foto's Peter Kuijpers)
Ook de dubbel ging in de Veghelse tassen (Foto's Peter Kuijpers)

TTCV/Van Herwaarden knoopt ook Smash aan de zegekar

Sport 248 keer gelezen

VEGHEL – Voor de derde achtereenvolgende keer behaalde het Veghelse tafeltennisteam een 7-3 zege. Ditmaal ervoer Smash uit Monster de kracht van de Veghelaren. Over twee weken valt vermoedelijk de beslissing als de Vriendschaar uit Gouda naar Veghel komt.

Onder aanvoering van kopman Pascal van Gemert, die ook dit keer ongeslagen bleef, werd in gestaag tempo een 4-1 ruststand bereikt. Het leek even spannend te worden toen Bjorn Pluijm  zijn tweede verlies incasseerde.  Met meer rust in zijn spel en wat meer gogme,  waren er zeker voldoende kansen op winst. Bart van Meurs hield het spel simpel en leverde een goede  bijdrage  met  2 punten. Het duo Van Gemert en David Saunders pakten ook nu weer de winst in het dubbelspel en zorgden daarmee voor een dik verdiende overwinning.



Links David Saunders en Pascal van Gemert tijdens de dubbel tegen Smash (Foto: Peter Kuijpers)

Met deze uitslag blijft TTCV met drie punten achterstand in het kielzog van koploper Vriendenschaar uit Gouda. Op zaterdag 22 oktober a.s. wordt veel duidelijk over de kampioenskansen wanneer de koploper op bezoek komt in de volgende thuiswedstrijd van TTCV.  Aanvang om 14.30 uur in het aan de buitenkant weer opgepimpte tafeltenniscentrum op het PWA-sportpark.



De verf is amper droog, maar de entree ziet er gelikt uit

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant