Mooie vijfpunter voor Skun (Foto's Theo de Vrede)

Vijfpunter voor Skunk mannen tegen Zuvo

Sport 101 keer gelezen

VEGHEL- Een overtuigende zege op Zuvo uit Zundert. Een juiste constatering  na de fikse nederlaag van afgelopen week. De West-Brabantse mannen konden slechts figureren en bleven de punten in Veghel. Setstanden: 25-17, 25-12, 25-17, 25-12

Zuvo begon met een goede service-serie. De servicepass lijkt de laatste tijd bij harde sprongservices wat onder de maat en het leek erop dat dit vandaag weer een pijnlijk punt ging worden. Zuvo kon een kleine voorsprong opbouwen aan het begin van de eerste set. Echter zette Skunk een tandje bij en een goede combinatie van blok en verdediging zorgde ervoor dat Zuvo geforceerd ging spelen. Aanvallen werden uit of in het Veghelse blok geslagen en dus konden de Veghelse heren de set gemakkelijk binnenhalen.

De rest van de wedstrijd bleef de thuisclub zonder veel fouten spelen en forceerde het Zuvo een ongewoon spel te spelen. Dat Zuvo nog twee rode kaarten kreeg was voor Skunk zelfs een bijzaak. Set twee, drie en vier konden namelijk gemakkelijk binnen worden gehaald. Een goed herstel van de Veghelaren na het verlies van vorige week. Door de winst staat Skunk op een degelijke vierde plek. Aankomende week wordt er aangetreden tegen Next Volley in Dordrecht. In sporthal de Dijk speelt Skunk om 17.45 uur