Kerstverlichting in Uden. Foto: Uden Promotie.
Kerstverlichting in Uden. Foto: Uden Promotie.

Toch feestverlichting in Uden dit jaar

Kunst en cultuur 312 keer gelezen

UDEN | Er komt dit jaar toch feestverlichting in Uden. Dat was eerder niet zeker doordat de centrummanagement bijdrage van de gemeente was teruggetrokken. De firma Homan uit Mijdrecht, die de feestverlichting de afgelopen zeven jaar al verzorgde in het centrum van Uden, maakt nu toch de feestverlichting mogelijk, dat laat het bestuur van Uden Promotie weten. 

De huidige installatie is niet meer wat het ooit geweest is. Meer dan de helft van de ornamenten vertoont uitval, daardoor was de huidige installatie niet meer toepasbaar. Homan heeft nu aangeboden de huidige installatie te repareren tegen kostprijs, zodat deze nog een jaar mee kan. Daardoor is het probleem weg en licht Uden dit jaar rond de decembermaand gewoon op.  Er is nu voor Uden Promotie wel meer tijd om de gemeentelijke bijdrage hersteld te krijgen, zodat er in de komende jaren ook weer feestverlichting hangt in Uden. 

Door de extra kosten die naar de feestverlichting gaan, zijn er dit jaar geen Mazzeldagen. Uden Promotie betreurt dit, maar er zijn wel al voornemens  om de Mazzeldagen van volgend jaar te organiseren. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant