Coverband Legends' Six.
Coverband Legends' Six.

'De Smouskes in Zeeland pakken uit met onthullingen'

Carnaval 709 keer gelezen

ZEELAND | In Zeeland is het raden van de nieuwe Hoogheden in volle gang. Wie van de 11 Hoogheden zijn de échte? Op de site van de Smouskes stellen ze zich voor en kan met een wekelijkse Top 11-poll de verwachte Hoogheden geraden worden.

Op zaterdag 12 november zal men, na een afvalrace tussen deze 11 kandidaat-Hoogheden, weten wie er komend jaar de scepter zal zwaaien over het Smousenrijk. Like de Facebookpagina (facebook.com/smouskespakkenuit) en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom deze 11 kandidaten. Met de onthulling van de Hoogheden op zaterdag 12 november pakken De Smouskes groots uit. Vanaf 20.30 uur in de zaal van Ambianz: een avond van Zeelanders, voor Zeelanders, door Zeelanders. Vol met Zeeland's muzikaal vuurwerk. Coverband Legends' Six, met dorpsgenote Wilanda van Zeeland, zal met een uitgebalanceerde mix tussen lekkere mee-blèr rock, swingende soul, disco en pop zorgen voor de live-muziek! Om elf voor half elf zullen de nieuwe Hoogheden van De Smouskes onthuld worden. De entree is gratis.

Onthulling Jeugdhoogheden
Een dag eerder, op de elfde-van-de-elfde, zal in de zaal van De Heische Tip de nieuwe Jeugdhoogheden worden onthuld. Onder het thema' Met de Smouskes naar de zon!' zal de temperatuur tot zomerse waarden stijgen en zullen de nieuwe Jeugdhoogheden het stralende middelpunt zijn van deze avond én de gehele Zeelandse Jeugdcarnaval. Aanvang 19:00 uur, zaal open 18:30 uur. Kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom! Ook hier is de entree gratis en krijgen de kinderen een traktatie. Meer info op www.smouskes.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant