Kom naar de wijnproeverij van DeWinterWijnen in de Ideeënfabriek.
Kom naar de wijnproeverij van DeWinterWijnen in de Ideeënfabriek.

Proef de lekkerste wijnen in de Ideeënfabriek op 27 november

Zakelijk 511 keer gelezen

UDEN | De WinterWijnen houdt op zondag 27 november tussen 14.00 en 17.30 uur een najaarsproeverij in het IdeeCafé van de Ideeënfabriek aan de Liessentstraat 9a in Uden. Dit is het verzamelgebouw voor communicatie, creatie en innovatie.

Uiteraard wordt deze proeverij gehouden in een sfeervolle ambiance. Bezoekers kunnen onder het genot van heerlijke hapjes genieten van de wijnen de DeWinterWijnen te bieden heeft. Ook mensen die voor het eerst komen, zijn van harte welkom. "Geniet van de zestig verschillende wijnen uit zowel de nieuwe als de oude wereld die op de proeftafels staan", vertelt vinoloog Robert de Winter die de proeverij deskundig zal begeleiden.

De proeverij is doorlopend dus bezoekers kunnen binnenlopen wanneer zij dat willen. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon, maar mensen die twaalf flessen wijn bestellen krijgen het entreebedrag terug. Bij 24 flessen geldt, twee keer het entreegeld retour.

Kaarten
Kaarten bestellen kan door 12,50 euro, maal het aantal personen, over te maken naar het rekeningnummer NL28 INGB 0651323185 onder vermelding van de naam- en adresgegevens. Toegangskaarten en een proeflijst worden in de week voorafgaand aan de proeverij toegestuurd. De toegangsprijs op de dag zelf bedraagt 15 euro, (12,50 euro retour bij 12 flessen). Reserveren is gewenst.

Voor meer informatie bel naar 0413-785343 of 06-53363755. DeWinterWijnen, wijnproeverijen en verkoop van wijnen is gevestigd aan Hoevenseweg 4 te Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant