De dames van Saturnus overleggen (Foto: Peter Kuijpers)

Saturnus mannen en vrouwen sluiten beiden het weekend af met winst

Sport 316 keer gelezen

UDEN – Het werd geen vijfpunter voor de mannen van Saturnus/Hendriks-Coppelmans in het duel met de Eindhovense studenten Volleybalclub Hajraa. De Bonus moest komen uit set nummer vier, maar die ging na een discutabel besluit van de scheidsrechter naar Hajraa. Toch een prima overwinning. De aansluiting met de top is er weer, dus toch tevreden gezichten na afloop in het Muzerijk. Setstanden: 25-21, 25-15, 25-20 en 23-25. Zaterdag 19 november spelen de heren  uit naar VC Volt-3 in Beers. De wedstrijd in het Laco Sportcentrum begint om 18.30 uur.

De vrouwen van Saturnus wonnen met 2-3 bij VC Volt- 2. In Beers werd het in Sporthal De Kloosterhof een benarde zege, maar de winst was er. Na een belabberde eerste set, die met 25-10 werd verloren kwam Saturnus in set twee terug met 21-25. Set drie was spannend en ging  met 27-25 nipt naar Volt. Set vier weer naar de bezoekers uit Uden die met 15-25 ruim wonnen. Het op stoom zijnde team won ook de beslissende set met veel wisselende spelbeelden, maar de winst was met 13-15 voor Saturnus.  Zaterdag 19 november komt koploper Ledub-2 uit Budel naar het Muzenrijk. Die wedstrijd begint om 18.30 uur.