Er is een kerstinspiratie-event bij Intratuin Veghel.
Er is een kerstinspiratie-event bij Intratuin Veghel.

Kerstinspiratie bij Intratuin Veghel op zaterdag 19 november

Zakelijk 537 keer gelezen

VEGHEL | Intratuin Veghel is al helemaal klaar voor de kerst en kan niet wachten om bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en mooie producten. Kom daarom aanstaande zaterdag 19 november naar het Kerstinspiratie event van 10.00 tot 17.00 uur.

Er zijn verschillende activiteiten zoals de workshop voor volwassenen creatieve kerstboom en kinderen kunnen leuke kerstfiguurtjes maken voor in de boom. Volwassenen kunnen vanaf 15.00 uur aan de slag met de workshop creatieve kerstboom maken. Opgeven voor kan via de servicebalie van Intratuin Veghel of per telefoon 0413-350816. Daarnaast komt de kerstelf voorlezen tussen 14.00 en 16.00. De styliste van Intratuin staat de hele dag klaar. Uiteraard kan mooi live kerst- en sfeermuziek niet ontbreken. Deze zaterdagmiddag treed koor La Vita uit Mariaheide op. Zondag 20 november zorgt koor Noiz uit Heesch voor de muzikale omlijsting.

Intratuin Veghel is naast de kinderworkshops nu ook van start gegaan met creatieve workshops voor volwassenen. De eerste workshops starten op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november. Het is ook mogelijk om met je eigen groepje (minimaal 8 personen) een eigen workshop-avond of ochtend te boeken. Meer info via info@veghel.intratuin.nl. Ook voor lekker oliebollen kun je terecht bij Intratuin Veghel. Nu ieder weekend op zaterdag en zondag en straks in de december bijna elke dag.

Intratuin Veghel is alle zondagen tot de kerst geopend. Meer info op www.intratuin.nl/veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant