Afbeelding

Voet & Zorg Info Dagen op 17 en 26 november

Zakelijk 432 keer gelezen

UDEN | Er zijn twee infodagen bij Voet & Winkel, Margrietstraat 16 in Uden, op donderdag 17 november (16.00 tot 21.00 uur) en op zaterdag 26 november (11.00 tot 16.00 uur) . Deze Voet & Zorg Info Dagen worden georganiseerd in samenwerking met de orthopedische chirurgen van Bernhoven. De Info Dagen zijn een mogelijkheid om tips, advies en informatie te krijgen over voet, enkel en andere beweegproblemen.

Tijdens de Voet & Zorg Info Dagen bundelt voet&winkel alle kennis en expertise op het gebied van voeten, voetproblemen en andere problemen aan de onderste extremiteiten. Volgens Ger Cuppen de drijvende kracht achter en initiator van de Voet & Zorg Info Dagen is het uniek dat zoveel verschillende specialismen tegelijkertijd, gratis en vrijblijvend voor iedereen beschikbaar zijn. Tijdens de Voet & Zorg Info Dagen zijn de volgende specialisten aanwezig: Orthopedisch chirurgen van Bernhoven, Podotherapeuten, Fysiotherapeuten, Orthopedisch schoentechnici, Orthopedisch (-schoen)technologen, Orthopedisch Instrumentmakers van Heckert en van Lierop, Bandagisten, Medisch pedicure, Specialisten van Bauerfeind en Schoenconsulenten.
Voet&winkel beschikt over een looplab met een loopbaan van 20 meter met een 3D drukplaat en een loopband met digitale drukmeting en highspeed videoanalyse. Hierdoor is gedetailleerde en betrouwbare informatie beschikbaar over de stand van voeten en gewrichten en het looppatroon. Tijdens de Voet & Zorg Info Dagen kunnen mensen in het looplab terecht voor een gratis advies en eventueel een beweeganalyse.

Meer info op www.voet-en-winkel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant