Er is een belevingsweekend bij tuincentrum De Zwaan.
Er is een belevingsweekend bij tuincentrum De Zwaan.

Kom naar het belevingsweekend bij tuincentrum de Zwaan

Zakelijk 387 keer gelezen

ODILIAPEEL | Sinterklaas is nog maar net in het land, maar de kerstperiode komt er toch echt aan. Om de mensen alvast een beetje in kerstsfeer te brengen, houdt tuincentrum de Zwaan in Odiliapeel komend weekend een kerstbelevingsweekend.

In dit weekend kan men onder het genot van een hapje en een drankje op verschillende plaatsen in het sfeervol ingericht tuincentrum demonstraties bekijken voor het maken van kerstdecoraties.
Doel is vooral om de mensen al een beeld te geven wat men van de komende kerstperiode kan verwachten. Gewoon even gezellig kijken en ideeën opdoen voor de inrichting van het huis. In deze tijden waarin veel mensen druk bezig zijn om het huis sfeervol in te richten voor de feestdagen kunnen bezoekers bij de Zwaan terecht. Het assortiment, kwaliteit en natuurlijk de service zijn daarbij hun belangrijkste troeven.

Je vindt er dan ook hele mooie bijzondere kerstartikelen en sfeerproducten die men niet overal kan vinden. Vooral de merken Ptmd en Brynxz zijn bekenden merken die men bij de Zwaan aantreft en die zich onderscheiden van anderen. De combinatie van het gebruik van verschillende materialen en producten geeft vaak een heel verfrissende kijk op hoe men kan decoreren voor de komende kerst maar ook de periode daarna.

Het kerstbelevingsweekend vindt plaats in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 november. Tuincentrum de Zwaan is komende periode alle zondagen tot aan de kerst open van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant