Geniet van wild bij Het Witte Huis.
Geniet van wild bij Het Witte Huis.

Wildavond in Het Witte Huis op donderdag 24 november

Zakelijk 509 keer gelezen

ZEELAND | Met de herfst in volle gang is het weer tijd voor wild. Evenals vorig jaar organiseert restaurant Het Witte Huis in Zeeland een speciale avond gewijd aan de verfijnde smaak hiervan.

Kom tijdens deze wildavond op donderdag 24 november genieten van hert, fazant, ganzenlever, noten, paddenstoelen en andere smaken die in het najaar in de Nederlandse bossen te vinden zijn.

Vijfgangendiner
De chef-koks van Het Witte Huis hebben weer een heerlijk vijfgangendiner samengesteld om de gasten van het restaurant kennis te laten maken met wild.

Op het menu staan onder andere een salade van rucola met een rouleau van hertenbief en ganzenlever, begeleid met rode portsiroop, fazantenfilet met een zoete rode wijnsaus, gepresenteerd op een risotto met rundertong, hertenrug met pittige chocoladejus en eendenborst met een krokant korstje van wasabimosterd en tuinkruiden en heerlijke stoofpeertjes met witte chocolademousse.

Het complete menu is te vinden op www.het-wittehuis.nl.

Het Witte Huis
Voor meer informatie of reserveren: 0486-451328. Prijs voor de wildavond bedraagt 45 euro per persoon, inclusief ontvangst met luxe amuse.

Het Witte Huis ligt aan de Reekseweg 7 in Zeeland en is elke dag vanaf 17.00 uur geopend. Voor meer informatie en een sfeerimpressie van het restaurant kijk op de website www.het-wittehuis.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant