Kelly Kunz, met een harde service (Foto Peter Kuijpers)
Kelly Kunz, met een harde service (Foto Peter Kuijpers)

Saturnus vrouwen onderuit tegen koploper, mannen winnen met 3-2 van VC Volt

Sport 557 keer gelezen

UDEN – Ondanks  het verlies van dames-1 van Saturnus tegen koploper Ledub-2 uit Budel, toch tevreden gezichten na afloop. De mannen wonnen in Beers wel met 3-1 van VC Volt-3.

Dat de koploper Ledub-2 uit Budel een hele kluif zou worden was vooraf bekend bij het eerste vrouwenteam van Saturnus. Met nogal wat blessures en aanvulling uit het tweede team werd er vol elan gestreden. Een sterke service als wapen werd het Saturnus moeilijk gemaakt. De eerst drie sets gingen dan ook verloren al was er wel veel strijd. Het laatste puntje bleef toch in het Muzerijk. Enkele krachtige en goede services van Kelly Kunz en Demi Gobes bracht de set bij de Saturnusvrouwen die volgende week weer thuisspelen en dan de vrouwen van Flamingo's-2 aan het net ontmoeten. De wedstrijd begint om 18.30 uur in het Muzerijk.  Setstanden: 17-25,19-25,22-25 en 25-19.

VC Volt HS-3 – Saturnus HS-1
In het LACO Sportcentrum Cuijk werd het voor de mannen van Saturnus een 1-3 zege. Met Kevin Kerkenaar op de middenpositie werd alleen de eerste set afgegeven. Ook de derde set die met moeite en met dank aan de ace van Koen van Sleeuwe, toch verdween in de tas van Saturnus. Met man en macht werd een vijfde set voorkomen door met vier punten voorsprong onder  het finishdoek door te gaan. Setstanden: 25-22, 21-25, 24-26 en 21-25.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant