Afbeelding

Arena Home Decor opent haar deuren aan de Energielaan 19 in Uden

Zakelijk 1.280 keer gelezen

Bij Arena Home Decor kunnen klanten terecht voor alles op gebied van raamdecoratie, gordijnen en vloerbekleding op maat. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. "De wens van de klant staat bij ons centraal. Onze slogan is niet voor niets 'Ontwerp zelf uw droomgordijn'. Bijna alles is hier mogelijk", zegt Ibrahim.

Het bedrijf is al een bekende naam in de branche. "Vroeger was het een grote BV die vooral in Amsterdam en Beverwijk actief was. Het is acht jaar geleden opgesplitst in MKB-bedrijven. Het is nu een soort franchiseformule", vertelt Ibrahim.

De gedreven ondernemer begon als werknemer bij Arena Home Decor, toen nog gevestigd op de Cuijkse Vrije Markt. In 2013 krijgt hij de kans om de zaak over te nemen. "Daar heb ik geen moment over getwijfeld! Ik heb de opleiding Management, Economie en Recht gevolgd en mijn grote droom was altijd een eigen bedrijf runnen. Toen ik de kans kreeg om een goedlopend bestaand bedrijf over te nemen, heb ik die met beide handen gegrepen."

Half mei van dit jaar slaat het noodlot toe als de Vrije Markt in Cuijk tot op de grond afbrandt. "Dat was vreselijk, maar gelukkig zag ik ook meteen nieuwe kansen", vertelt Ibrahim. De stap om in Uden te vestigingen was een logische. "Ik had al heel veel klanten die hier uit de regio komen. Uden was ongeveer het middelpunt. Bovendien heb ik marktonderzoek gedaan en in Uden is nog geen soortgelijk bedrijf. De perfecte locatie dus. Het is nu zaak dat zowel vaste klanten uit Cuijk en nieuwe klanten in de omgeving mij weten te vinden in Uden, maar ik merk nu al dat dit wel het geval is."

Raambekleding
De afgelopen maanden heeft Ibrahim ontzettend hard gewerkt om zijn showroom in te richten. Het resultaat mag er zijn! Over twee verdiepingen staan de producten uitgestald. Beneden staan diverse soorten raambekleding, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, duetten, houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en lamellen. Er staan ook een pareltjes tussen zoals de (duo)rolgordijnen met afstandsbediening. "Bijzonder hieraan is dat ze werken op een accu en dus zonder bedrading. De accu moet eens in het half jaar opgeladen worden", legt Ibrahim uit. Ook de nieuwste trend, shutters, zijn verkrijgbaar. "Die zijn op dit moment erg populair. Het is een prachtig product van hout. Het geeft je woning een hele mooie look."

Gordijnen
Gordijnen zijn bij Arena Home Decor verkrijgbaar in alle soorten en maten, van vitrage tot 'in between' en overgordijnen." Aan keuze geen gebrek. Alle producten worden bij Arena Home Decor op maat gemaakt. "Tegenwoordig kun je ook gordijnen kant-en-klaar kopen, maar een gordijn dat op maat is gemaakt, straalt veel meer uit. Je ziet gelijk het verschil", aldus Ibrahim.

Vloeren
Boven kunnen klanten voor zeer scherpe prijzen vloerkleden kopen. Tapijt, maar ook zeil, vinyl en laminaat kan geleverd worden. Binnenkort komt er een uniek nieuw product binnen, houten vloeren in de vorm van laminaat. "Dat heeft dezelfde degelijkheid en uitstraling als een 'echte' houten vloer, maar dan tegen een veel scherpere prijs", legt Ibrahim uit.

Service
Arena Home Decor onderscheidt zich door de uitgebreide service. "Wij regelen letterlijk alles van A tot Z voor de klant", vertelt Ibrahim. "We adviseren mensen wel om altijd even in de winkel te komen kijken. Daarna kunnen wij altijd bij de mensen thuis komen om op te meten en later ook te leveren. Gordijnen en raambekleding kunnen we ophangen, vloeren kunnen we voor de klant leggen. We hebben ook een website, die wordt begin volgend jaar vernieuwd en aangevuld met een webshop.

Acties
Een opening kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom heeft Ibrahim vanaf december mooie acties voor klanten. Zij krijgen die maand vijftien procent korting op alle gordijnen en tien procent korting op alle raamdecoraties.

Meer informatie
Arena Home Decor is op maandag van 13.00 tot 18.00 uur geopend. Van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.arenahomedecor.nl of kom langs in de showroom, Energielaan 19 in Uden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant