Een impressie van Kloppend Hart Boekel.
Een impressie van Kloppend Hart Boekel.

Vrijstaande en halfvrijstaande woningen in Boekel in verkoop

Zakelijk 756 keer gelezen

UDEN | Twaalf vrijstaande en halfvrijstaande woningen in de stijl van de karakteristieke tuindorpen van de jaren 30 op De Donk in Boekel zijn nu in de verkoop.

Alle woningen van Kloppend Hart zijn in de basis EnergieNulWoningen, ze zijn geheel energienota-neutraal. Oftewel, ze zijn 'Nul op de meter' en comfortabel en voorzien van alle luxe. Er wordt slim gebruik gemaakt van daglicht en zonnewarmte. Er wordt slim gebruik gemaakt van een warmtepomp en op het dak van de woningen liggen zonnepanelen.
Belangstellenden kunnen hun eigen woning samen zoals ze dat zelf willen, tot in detail. Kloppend Hart biedt daarvoor ongekende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor extra ruimte door een erker of een dakkapel toe te voegen. Of maak gebruik van de mogelijkheid van een extra ruime woonkamer of de toevoeging van een slaap-, speel- of werkkamer. De buitenruimte kan bij de woonkamer betrekken door schuifdeuren en een veranda aan de achterzijde van de woning te laten realiseren. Zelfs voor een garage of een carport en de plaats ervan maakt kan zelf de keuze gemaakt worden. Ook de steenkleur bepalen mensen zelf, rood of bruin of de kleur van de dakpannen.

Met een oppervlakte vtot ca. 440 m2 voor de vrijstaande woningen en een oppervlakte tot ca. 250 m2 voor de halfvrijstaande woningen, zijn de kavels zeer ruim te noemen. Alle woningen hebben een achterom, zoals we in Brabant graag zien. De woningen hebben een prijs vanaf €246.000 v.o.n. Voor meer informatie kijk op www.kloppendhartboekel.nl of neem contact op met Van Helvoort Makelaardij, 0492 371 190.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant