Afbeelding

De Drie Kronen heeft op zondag 27 november koopzondag

Zakelijk 112 keer gelezen

BOEKEL | De winter staat weer voor de deur. Het ideale moment om een haard aan te schaffen. Daarom heeft De Drie Kronen in Boekel op zondag 27 november een extra koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

"De nieuwe generaties gashaarden zijn ingericht om u zoveel mogelijk te ontlasten. Zo zijn de keramische houtstammen in de gashaarden niet enkel een decoratie onderdeel welke in de vlammen gelegd zijn maar vinden de vlammen echt een weg om de grote houtstammen heen zoals bij een echt houtvuur. Het vuur wordt weer gecentreerd in het midden van de haard en kan in delen bediend worden. De haard is beter te stellen en ook op een lagere temperatuur hebt u nog voldoende sfeer vuur d.m.v. verlichting onder de brander", aldus De Drie Kronen.
Zuinig omgaan met energie kan uiteraard ook. "Met de ICT module kunt u heel makkelijk via een app uw toestel via de mobiele telefoon of tablet bedienen, thermostatisch regelen en het toestel helemaal uitlezen."

De medewerkers van De Drie Kronen helpen klanten graag om een passende uitstraling van een haard te kiezen. "Wilt u een strak binnen werk of een spiegelwand
waarin de vlammen reflecteren? Of misschien gietijzeren design? Ook verschillende lijstafwerkingen of ontspiegeld glas is mogelijk. Hierbij komt het vuur maximaal naar voren. Ook kan de haard een belangrijk deel van uw interieur zijn. Zo kan deze geïntegreerd worden in een wandmeubel gecombineerd met verschillende materialen en verlichting. Laat u inspireren en adviseren bij De Drie Kronen om tot een mooi, comfortabel, gezellig en warm resultaat te komen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant