Joyce en Wilma Dekkers.
Joyce en Wilma Dekkers.

Haarstyliste Wilma Dekkers viert veertigjarig jubileum

Zakelijk 698 keer gelezen

ZEELAND | Een prachtige mijlpaal voor haarstyliste Wilma Dekkers uit Zeeland. Op 1 december is het precies veertig jaar geleden dat ze haar kapsalon Haarstyliste Wilma Dekkers opende. Reden voor een feestje!

Klanten kunnen ook meeprofiteren van het jubileum. Vanaf juli konden zij door middel van een stempelkaart sparen voor korting op een behandeling in december of januari.
"Het is altijd mijn droom geweest om een eigen kapsalon te openen", vertelt Wilma trots. "Toen ik mijn diploma voor haarstyliste behaalde, was ik zo blij dat ik mijn eigen zaak kon openen." Vanaf het begin had Wilma het druk. "Creativiteit, passie en liefde voor het vak vind ik heel belangrijk." Inmiddels heeft haar dochter Joyce Dekkers de salon overgenomen. Moeder en dochter delen de liefde voor het kappersvak al ruim vijftien jaar. "We vinden het beiden belangrijk dat we vernieuwend blijven en we de nieuwe technieken en trends bijhouden", vertelt Joyce. Bijna maandelijks gaan de dames op cursus en vakbladen en internet worden goed bijgehouden.

Stijladvies
De toekomst belooft veel. Zo is het vanaf volgend jaar mogelijk om een compleet stijladvies te boeken bij Joyce. "Bestaande uit verschillende opties zoals een kort stijladvies, kleuradvies, workshops en een compleet stijladvies waarbij haar en stijl op één lijn komen", legt Joyce uit.

Voor meer informatie kijk op www.haarstylistewilmadekkers.nl. Of kom langs in het filiaal aan Brand 19 in Zeeland. Een afspraak maken kan via 0486 451 253.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant