Intertoys Uden.
Intertoys Uden.

De eerste prijswinnaars Intertoys zijn bekend

Algemeen 878 keer gelezen

UDEN | De winnaars van de kleurplatenactie van de Intertoys in Uden zijn bekend.

In aanloop naar 5 december staat er drie weken achter elkaar een kleurplaat of een puzzel in het Udens Weekblad. Die kleurplaten en puzzels kunnen ingeleverd worden bij Intertoys Uden, Galerij 32.

Wekelijks worden er drie winnaars gekozen. De eerste prijs is een cadeaubon van 20 euro, de twee prijs een cadeaubon van 15 euro en de derde prijs een cadeaubon van 10 euro.

Winnaars
De zesjarige Bas Hubregtse heeft de eerste prijs gewonnen. Seth Jacobs, ook zes jaar, won de tweede prijs. De zevenjarige Rowan Verstegen ging er met de derde prijs vandoor. Zij maakten de allermooiste kleurplaten.

Vorige week stond er een puzzel in de krant. Die winnaars worden later bekend gemaakt. Ook deze week kunnen (grote) kinderen weer winnen! Dit keer door een woordzoeker te maken die in deze krant te vinden is. Die woordzoeker is tevens ook te vinden op onze website www.kliknieuws.nl. Ook de woordzoeker kan ingeleverd worden bij de Intertoys in Uden.

Koopavond
Intertoys Uden heeft een aantal extra koopavonden. De winkel is op woensdag 30 november en op donderdag 1 december van 19.00 tot 21.00 uur geopend. Kom snel langs om de laatste sintcadeautjes te scoren!
Voor meer informatie kijk op www.intertoys.nl of kom langs in de winkel aan Galerij 32 in Uden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant