Afbeelding

Gezondheidscheck voor je huisdier bij Intratuin Veghel

Zakelijk 174 keer gelezen

VEGHEL | Baasjes willen altijd het beste voor hun geliefde huisdier. Daarom houdt Intratuin Veghel zaterdag 3 december een gratis gezondheidscheck voor huisdieren.

Kom aankomende zaterdag tussen 12.00 en 17.00 met je huisdier langs bij Intratuin Veghel en je huisdier wordt op zijn gezondheid gecheckt door de vakbekwame dierenartsassistente. Alle huisdieren zijn overigens welkom voor de gezondheidscheck. Van hamsters, cavia's tot konijnen, honden en katten. Voor alle dieren die langs zijn gekomen ligt ook een leuk presentje klaar.

De check bevat vaste onderdelen, waaronder huid, vacht, ogen, oren en gebit. Ook een gewichtscontrole mag niet ontbreken. Een goede voeding en daarmee ook een goed gewicht is belangrijk om de algehele conditie van uw huisdier op peil te houden. Door overgewicht kunnen er sneller bepaalde ziektes ontstaan.

Sterke en gezonde tanden en kiezen is voor huisdieren net zo belangrijk als voor mensen. Wanneer je hond of kat een slecht gebit heeft, zal je huisdier meer moeite hebben bij het eten, kauwen, kluiven en slikken.

Als je huisdier last heeft van jeuk, van kale plekken of extra verhaart, kan dat wijzen op vlooien of andere parasieten.

Kerstverkoop
En ben je dan toch bij de Intratuin? Neem dan eens een kijkje bij de kerstverkoop en laat je inspireren. Intratuin Veghel is ook aankomende zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant