Buster is het asieldier van de week.
Buster is het asieldier van de week.

Stem op Hokazo bij Serieus Request voor Dieren

Algemeen 386 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo vertelt het dierenopvangcentrum over Serieus Request voor Dieren en wordt er een nieuw baasje gezocht voor het asieldier van de week. Dat is deze keer Buster.

Dierenopvangcentrum Hokazo doet mee met Serieus Request voor Dieren. Een initiatief van Stichting Dierenhulp, waarbij kleine dierenorganisaties een project kunnen indienen waarvoor zij geld nodig hebben.

Met de hoofdprijs van € 5.000,- zou Hokazo heel graag de hondenweides volledig willen vernieuwen, met onder andere een nieuwe omheining en speel- en klimtoestellen. Vooral voor de wat lastiger te plaatsen honden, die soms jaren wachten op een baasje, zouden nieuwe weides heel erg fijn zijn. Het project dat de meeste stemmen krijgt van het publiek wint.

Stemmen kan tot en met 26 december 2016 via dierenhulp.nl/SerieusRequestvoorDieren.

Asieldier van de week
Buster is het asieldier van de week. Een lief herdermannetje van zes jaar oud. Hij is dol op aandacht en heeft ontzettend veel energie. Hij is dan ook graat actief bezig. Hij kan prima met teefjes overweg, vooral met zijn vriendinnetje Layka. In het asiel heeft Buster veel stress. Een eigen huis met veel ruimte kan voor hem dan ook niet snel genoeg komen. Hij zoekt een baasje die lekker actief met hem bezig wil zijn.

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant