Afbeelding

Agenda: dit is er dit weekend te doen

Algemeen 388 keer gelezen

UDEN | Lees hier wat er het komende weekend te doen is in Uden en omgeving. Heb je een tip voor de agenda? Stuur dan een mailtje naar redactie@udensweekblad.nl.

- Vrijdag 2 december treden de Dirty Daddies op in De Pul in Uden. Aanvang om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. Meer info op www.livepul.com.
- Vrijdag 2 december is er een Irish Pub Night bij Café De Preek. Met vrolijke akoestische muziek van Woodworks en natuurlijk bijpassende Ierse Guiness.
- Vrijdag 2 december treedt Union J op in Markant Uden. Deze Britse boyband deed mee aan X-factor UK, stond met vijf(!) top 10 singles in de Britse hitlijsten en is giga upcoming. Dus meiden, opgelet! Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de kassa. Aanvang om 19.00 uur.
- Zaterdag 3 december staat acteur en illusionist Jochem Nooyen in Markant Uden met zijn voorstelling Influence. Kaarten kosten 18,50 euro. Aanvang om 20.15 uur. Meer info op www.markantuden.nl.
- Zaterdag 3 december is de negende editie van Masters of Metal in de Pul. Een dag gevuld met de beste metal tribute bands. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17,50 aan de kassa.
- Zaterdag 3 december is Oldschool Gangsters in Markant Uden. Een avondje ouderwets kanllen met dj Rob en zijn Oldschool Gangsters concept. Ga lekker los op de klanken van: Neophyte live act Rob & mc Joe Panic Sjek Crotical Mass Gizmo Sceletor. Classics, early hardcore, early rave, happy hardcore en oldschool! Kaarten kosten 15 euro. Aanvang om 21.00 uur. Ga voor tickets naar www.fabulousevents.nl.
- Zondag 4 december is er een accordeon- en trekharmonica festival in Eigen Herd. Ongeveer twintig accordeonisten laten horen wat zij in huis hebben op het open podium. Aanvang om 12.00 uur en de zaal is om 11.30 uur open. De entree kost 2,50 euro.
- Zondag 4 december treden The Carpet Crawlers op in De Pul. The Carpet Crawlers worden ook wel Europa's beste Genesis Tribute Band genoemd! Vier samen met hen de 30e verjaardag van Genesis' album Invisible Touch. Kaarten kosten 24 euro in de voorverkoop en 28 euro aan de kassa.
- Zondag 4 december zijn er weer een Hullie Pietenshows bij Hullie Speelboerderij. Er zijn voorstellingen om 11.30 en om 14.30 uur. Dit jaar heet de show: "De avonturen van Hullie Niet-Piet." Na afloop van deze voorstelling mogen de kinderen met hun ouders weer een bezoekje brengen aan Hullie Pietenhuys.
- Zondag 4 december is het weer koopzondag. Bezoekers zijn vanaf 11.00 uur welkom in de woonboulevard en vanaf 12.00 uur in het centrum. Alle winkels zijn open tot 17.00 uur.
- Zondag 4 december is er van 9.00 tot 12.30 uur een postzegelruilbeurs van PZV-Volkel-Uden in MuzeRijk, Klarinetstraat 2 in Uden. De ruilochtend is voor leden van Philatelica en de jeugd met begeleiders gratis toegankelijk. Overige bezoekers betalen 1 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant